Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2015 Siemanko ma ktoś może jakieś zaufane analizy meczy? chodzi mi o kogoś kto się dobrze na tym zna i obstawia regularnie ;) Czas powrócić a czasu na analizy aktualnie nie mam ;p
MaGiK. Opublikowano 14 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Ja też kiedyś obstawiałem ( raz wygrało się nawet 3 tysiące złotych xD ). Przeważnie wolałem sam analizować zespoły, piłkarzy, lecz jeśli brakowało czasu korzystałem z www.meczyki.pl/zapowiedzi choć zawsze radze też polegać na własnej intuicji, jeśli nie jest się pewnym ;) @ EDIT Sory nie zauważyłem w jakim dziale to jest napisane :P W razie proszę o usunięcie tego posta Edytowane 14 Grudnia 2015 przez MaGiK.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2015 no niestety chodzi mi o CS:go ;p
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 15 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Brak zainteresowania - zamykam.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi