~LoW` Opublikowano 8 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam otóż po mojej dłuższej nie obecności spowodowanej ciężkim wypadkiem i przebiegiem choroby wpadłem niedawno na serwer widzę roundsoundy świąteczne zamiast paki choineczka a gdyby tak dodać jeszcze plugin padającego śniegu oraz na głowach czapeczki mikołaja ??? jaka jest opinia na ten temat . Pozdrawiam ~LoW`
SharK Opublikowano 8 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Taką czapkę zbyt łatwo ustrzelić ;)
iku. Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zawieszony Opublikowano 8 Grudnia 2015 Pomysł fajny , ale zgadzam się z kolegą wyżej. :)
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jeżeli będą jeszcze jakieś dodatki to tylko na same święta. Bo zanim do świąt dojedziemy to już nam to wszystko zbrzydnie ;) 1
Zasłużony Fragowicz szubi84 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Sporo graczy narzeka np na de_aztec, że im fps spadają do 40... co będzie jak dodamy jeszcze padający śnieg?? - fps max 20, a sam z własnego doświadczenia wiem, że przy takiej ilości fps'ów nie da się grać... Pomysł ciekawy, lecz obawiam się, że będzie dużo próśb o wyłączenie takiego dodatku.
Adek Opublikowano 8 Grudnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Ja proponuje dodać ośnieżone mapki ale to tak tydzień przed świętami. 1
tAL' Opublikowano 8 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zadnych czapek nie idzie sie schowac, snieg moze byc calliem spoko pomysl
Basiek. Opublikowano 8 Grudnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Ale to ja mam lepszy pomysł :D Zrobimy zbiorowe zamówienie czapek świątecznych i każdy sobie przed kompem włoży i będzie grać! Padający śnieg? Nie!!!! Jedynie co to podmienić mapki na śniegowe.
~LoW` Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 zawsze ze śniegiem Drodzy gracze można by było zrobić jakieś testy :) czy będzie dobrze :) a co do czapek widzę każdy jest na nie lecz jeżeli 4 fun to przed świętami można by było spróbować w końcu 4fun bawmy się w tej świątecznej atmosferze :) ale to od administracji zależy jak to będzie wyglądać;)
Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2015 Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2015 Celowo nie ustawiałem czapeczek, gdyż: zwiększają obciążenie ( wbrew temu, niestety, obniżają stabilność serwera ) powodują widoczność graczy większość graczy skarżyła się na nie, ale to powiązane z w/w powodem 2
~LoW` Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 rozumiem Nesty : ) a co ze śniegiem np ;>
Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2015 Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2015 http://fragujemy.com/topic/30911-we-wrze%C5%9Bniu-moc-a-w-pa%C5%BAdzierniku-noc-kolejne-zmiany-do-ko%C5%84ca-2015/page-4#entry185105
hubert123 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2015 Śnieg mógł by być dodany a jak komuś by się nie podobało , komenda na wyłączenie .
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 12 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2015 Po co komenda? Wystarczy wpisać w konsoli cl_weather 0.
Właściciel GET Opublikowano 12 Grudnia 2015 Właściciel Opublikowano 12 Grudnia 2015 Nie wiem czy robisz z siebie idiotę w tym momencie, ale zaprzestań... 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi