Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2015 Hello mam takie pytanko poluję na jakiś telefon celuję w Samsung galaxy s4 lte ale że nie ma go w ofertach operatora (play) Pytam Was bo chce mojej ukochanej zrobić prezent na święta i chce telefon z androidem w miare przystępnej cenie (abonament z dopłatą) Zainteresowałem się HTC M8s, Samsung Galaxy s5, Samsung Galaxy S5 NEO oraz Samsung galaxy A5 Tak więc co polecacie? (głównie chodzi mi o żywotność, dobry nie zacinający się procek i jakąś racjonalną baterie w nim) Jak coś to możecie sprawdzić oferte play w abonamencie 69.99 +20zł dopłaty do telefonu czy jest coś tam ciekawszego i godnego polecenia ;) Z góry dziękuje ;) CSHT licze na Ciebie ;p
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 3 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2015 Galaxy A5 sobie odpuść, powyżej podałeś dwa dużo lepsze samsungi. Najlepszy z tej trójki będzie wudajnosciowo Galaxy S5. Wersja Neo daje ci coś za coś: trochę słabszy procesor i grafikę, ale za to masz wiecej Mpix na frontowej kamerze ( same Mpix to nie jest wyznacznik jakosci aparatu, pamiętaj) . S5 Neo ma od razu Lollipopa, ale tradycyjny flagowiec ma update do lollipopka. S5 ma Dalvika na Javie, ale ART możesz w opcjach dewelopera włączyć. Dodatkowo ma Usb V3, a Neo ma V2. S5 ma DUUUUUUUUŻO lepsze wsparcie na XDA Developers. Ja brałbym zwykłego S5. Myślę, że flagowiec to flagowiec i nie ma co go poprawiać, dodatkowo niektóre rzeczy są nieprzemyślane i cofają model w rozaoju. HTC to jest półka Mid, tak samo jak Galaxy A5, więc nie polecam w tym zestawieniu. 1
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Ok, dzięki za informacje ;) Mam nadzieje że operator gdzieś mi wynajdzie jakieś s5 zwykłe dla mnie poza neo ;p a jak nie to pierdole biore neo dla mojej a sobie i tak wezme za gotówke zwykłego ;D Można zamknąć Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Kanrin
Rekomendowane odpowiedzi