Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hello mam takie pytanko poluję na jakiś telefon celuję w Samsung galaxy s4 lte ale że nie ma go w ofertach operatora (play)

Pytam Was bo chce mojej ukochanej zrobić prezent na święta i chce telefon z androidem w miare przystępnej cenie (abonament z dopłatą)

Zainteresowałem się HTC M8s, Samsung Galaxy s5, Samsung Galaxy S5 NEO oraz Samsung galaxy A5

Tak więc co polecacie? (głównie chodzi mi o żywotność, dobry nie zacinający się procek i jakąś racjonalną baterie w nim)

Jak coś to możecie sprawdzić oferte play w abonamencie 69.99 +20zł dopłaty do telefonu czy jest coś tam ciekawszego i godnego polecenia ;)

Z góry dziękuje ;) CSHT licze na Ciebie ;p

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Galaxy A5 sobie odpuść, powyżej podałeś dwa dużo lepsze samsungi.

Najlepszy z tej trójki będzie wudajnosciowo Galaxy S5.

Wersja Neo daje ci coś za coś: trochę słabszy procesor i grafikę, ale za to masz wiecej Mpix na frontowej kamerze ( same Mpix to nie jest wyznacznik jakosci aparatu, pamiętaj) .

S5 Neo ma od razu Lollipopa, ale tradycyjny flagowiec ma update do lollipopka.

S5 ma Dalvika na Javie, ale ART możesz w opcjach dewelopera włączyć. Dodatkowo ma Usb V3, a Neo ma V2.

S5 ma DUUUUUUUUŻO lepsze wsparcie na XDA Developers.

Ja brałbym zwykłego S5. Myślę, że flagowiec to flagowiec i nie ma co go poprawiać, dodatkowo niektóre rzeczy są nieprzemyślane i cofają model w rozaoju.

HTC to jest półka Mid, tak samo jak Galaxy A5, więc nie polecam w tym zestawieniu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Ok, dzięki za informacje ;) Mam nadzieje że operator gdzieś mi wynajdzie jakieś s5 zwykłe dla mnie poza neo ;p a jak nie to pierdole biore neo dla mojej a sobie i tak wezme za gotówke zwykłego ;D

Można zamknąć

Edytowane przez Kanrin
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności