Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz:Wacuś Wali Grucha
Staż gry CS:GO półtora roku
Staż gry na serwerze: 6 miesięcy
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Zostałem zbanowany na serwerze [DD2] za obrażanie innego gracza na okres 1 tygodnia 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: NIE
Godziny w jakich grasz: w tygodniu 15-21 w weekendy 10-21
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Uważam że powinienem  zostać adminem ponieważ jestem aktywny,miły,wyrozumiały i pomocny.  :) 
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDID: STEAM_0:0:126845396

Edytowane przez Wacula
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wacław,Wacek,Wacuś znana i lubiana osoba na naszym serwerze,zawsze był z nami i chyba ma zamiar zostać na zawsze :) co do Wacusia nie mam żadnych zastrzeżeń nie stwarzał problemów (chyba że delikatne spamy na mikro) :D ogarnięty i rozsądny. Jestem jak najbardziej na TAK

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wacek Wali Grucha ! Grasz odkąd pamiętam na serwerze nie jesteś typkiem, który dopiero co zaczął grę u nas i postanowił być strażnikiem prawa...
Także Jestem na duże TAK właśnie takich osób jak Ty potrzebujemy, bo na prawdę jest nas mało.
Spełniasz wszystkie wymagania!

! TAK !

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hmm... Wacuś ! Tak jak chłopcy wyżej piszą mam takie same zdanie na Twój temat CHCĘ CIEBIE w ekipie fragujemy ! 

Zapraszam na priv do mnie lub do cRoss'a :) 

PODANIE PRZYJĘTE. 

Zapoznaj się z FAQ : http://fragujemy.com/topic/5396-faq-najcz%C4%99stsze-problemy-i-pytania-dla-admin%C3%B3w/

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności