Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko. Zapraszam do obejrzenia najlepszych one way smoków na mirage. Jeśli się podobało subskrybuj i koniecznie zostaw łapkę w górę. Pozdro

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bardzo fajny poradnik, aczkolwiek z doświadczenia już wiem, że takie one way smołki są strasznie przewidywalne, niższe rangi, początki na faceicie jak najbardziej spoko, szczególnie jeśli nie jesteśmy zbyt mocni aimowo, a dzięki takim trikom na spokojnie możemy ściągnąć kilku przeciwników. Na globalach, esea już myślę, że jest to zbyt oczywiste i niewiele tym osiągniemy :D 

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma to różnicy czy to global czy to silver ... i tu i tu za 1 razem da rade ograć. Kwestia tego, że na globalu szybciej ogarną, że coś jest nie tak xD Ale poradnik przydatny :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Wiadomo, że im wyzsze rangi tym gracze są bardziej doświadczeni i taki smoke zaskoczy ich tylko za pierwszym razem, a w kazdej nastepnej rundzie beda pamietali zeby nie dać sie wyciagnąć w taki sposób. Wyjątkiem jest chyba tylko smoke na okno bo w większości meczy, które grałem zawodnicy poprostu rezygnowali z mida bo zawsze ginęli.

Dzięki za zaangażowanie.

Pozdro

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No to już wchodzi ten element, że rzuca się smoke z respa tt do tego okna, ewentualnie na przejęcie. 

Sam poradnik jak już mówiłem przydatny, kilku sam nie znałem, a kto wie czy się nie przydadzą, chociaż na ten jeden raz :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności