KamcioTV Opublikowano 27 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2015 Siemaneczko. Zapraszam do obejrzenia najlepszych one way smoków na mirage. Jeśli się podobało subskrybuj i koniecznie zostaw łapkę w górę. Pozdro 2
Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 27 Listopada 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2015 Bardzo fajny poradnik, aczkolwiek z doświadczenia już wiem, że takie one way smołki są strasznie przewidywalne, niższe rangi, początki na faceicie jak najbardziej spoko, szczególnie jeśli nie jesteśmy zbyt mocni aimowo, a dzięki takim trikom na spokojnie możemy ściągnąć kilku przeciwników. Na globalach, esea już myślę, że jest to zbyt oczywiste i niewiele tym osiągniemy :D
mcKk_13 Opublikowano 28 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2015 Moim zdaniem nie ma to różnicy czy to global czy to silver ... i tu i tu za 1 razem da rade ograć. Kwestia tego, że na globalu szybciej ogarną, że coś jest nie tak xD Ale poradnik przydatny :) Pozdrawiam
KamcioTV Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2015 Wiadomo, że im wyzsze rangi tym gracze są bardziej doświadczeni i taki smoke zaskoczy ich tylko za pierwszym razem, a w kazdej nastepnej rundzie beda pamietali zeby nie dać sie wyciagnąć w taki sposób. Wyjątkiem jest chyba tylko smoke na okno bo w większości meczy, które grałem zawodnicy poprostu rezygnowali z mida bo zawsze ginęli. Dzięki za zaangażowanie. Pozdro
Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 28 Listopada 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2015 No to już wchodzi ten element, że rzuca się smoke z respa tt do tego okna, ewentualnie na przejęcie. Sam poradnik jak już mówiłem przydatny, kilku sam nie znałem, a kto wie czy się nie przydadzą, chociaż na ten jeden raz :D
Rekomendowane odpowiedzi