Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 9 Listopada 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Witam piszę temat ponieważ wiele osób nie jednokrotnie podzielało moje zdanie by zwiększyć limit recentmaps (ostatnio grane)z 4 do 7 ponieważ mamy dość grania dustów i westa. Każdego dnia jest ta sama monotonia - zero jakichkolwiek urozmaiceń jeżeli chodzi o mapy. Wiem Nesty, pamiętam co mi pisałeś, ale może sam zobaczysz ile osób chce tej zmiany, Proszę o poparcie jeżeli chcesz zmian na codmod. Edytowane 9 Listopada 2015 przez ATeOOO!
Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 9 Listopada 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgadzam się z Ateoo ma rację praktycznie non stop są te same mapy
cy( . Y . )cki Opublikowano 9 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Jestem za. Przydałoby się więcej nowych ciekawych map również: :> Edytowane 9 Listopada 2015 przez cy( . Y . )cki
Właściciel GET Opublikowano 9 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 9 Listopada 2015 Nie będzie zmiany z prostego powodu: ilość map na COD MOD jest zbyt mała nie ma ciekawych map, dzięki którym na serwerze rosłaby frekwencja serwer COD MOD znów poszedł w dół i trzeba go zapełnić podstawowymi mapami Jak uda się zapełniać dobrze serwer i zapewnić mu stabilność, wtedy będziemy dogrywać mapy dla dobra frekwencji. 2
Rekomendowane odpowiedzi