Sektorek Opublikowano 7 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Siemanko, mam mały problem, po jakimś czasie chciałem sobie postrzelać trochę w cs 1.6, ale coś się zepsuło ;> a mianowicie kiedy wchodzę na serwer, to wszystko ma jakoś tak dziwnie opóźnioną reakcję, i kiedy klikam w i dłużej przytrzymam, to postać sama biegnie (nawet jak już puszczę w) i nie mogę nic zrobić, iść w inną stronę czy spojrzeć gdzie indziej. Miał ktoś taki problem, albo wie jak go rozwiązać? :) PS. Pobrałem nowego cs'a, inną wersję i nic nie dało. Jeszcze dodam, że gdy włączę cs'a i wpiszę w konsole -forward to jest normalnie, ale ja muszę zmienić priorytet w menedżerze zadań na wysoki, bo bez tego nie mogę grać ( zacina się ) ale jak go zmienię, to znowu jest źle ;p i wtedy -forward nie pomaga. Pozdrawiam :D Edytowane 8 Listopada 2015 przez Sektorek
FerdynandK Opublikowano 8 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2015 może masz zamulone czymś ramy po prostu?
FTS Opublikowano 18 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2015 Grasz w wersji STEAM czy NS?
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi