Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

mam zamiar kupna słuchawek ( headset ), do 200zł, do gry a także słuchania muzyki.

Dotychczas waham się nad Razer Kraken, cena koło 200-220złotych.

Chciałbym poznać także Wasze opinie nt. tych słuchawek, a może macie inne oferty, które mnie skuszą :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Właśnie SS Siberia V2 mi się zepsuły xD

Chce spróbować czegoś "nowego" ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem sobie jakieś Logitechy H540 za ponad 200 zł. 

Zupełnie inaczej mi się gra - doskonale słyszę, gdzie, kto chodzi... ;)

A kupiłem je ze względu na to, że wyglądają porządnie, czyt. skromnie i bez żadnych zbędnych wodotrysków.

Polecam.

Opublikowano

Słuchawki logitecha nie są przeznaczone do gier. Za tą cenę spokojnie dostaniesz krakeny lub siberie v3, gdzie jakość dźwięku jak i podbicie kroków są o niebo lepsze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem krakeny i nastepnego dnia je odniosłem. Minusy: - podłączenie USB + oplot kabla daje nam niesamowity rezonans na słuchawce. A co za tym idzie, np w CS'ie, wsłuchując się w kroki słyszysz szemranie kabla po swojej bluzie.... pozycjonowanie tez na nie najlepszym poziomie. Plus: Mega napierd*****ą, muzyke słychać wręcz zajebiście.

Zamieniłem je na Cloudy (pierwszą wersję) i jestem zadowolony, wytrzymuja upadek z  biurka i rzut o ścianę, grają fajnie ale są dużo cichsze niż krakeny. Pozycjonowanie dużo lepsze niż w krakenach i cena też na ich korzyść. Ewentualnie mógłbyś się pokusić o Cloudy dwójki ale musiałbyś poczytać opinie. Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności