frez Opublikowano 1 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Cześć. Jakie są wasze ulubione postacie w anime? Ja osobiście lubię Killue z HxH, Yato z Noragami, Yate z K i Kanekiego z Tokyo Ghoul. Po prostu lubię badassów :D
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 2 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2015 Ja nie oglądałem wiele ale lubie Kirito z SAO. Przyciągnął mnie jego charakter...
Mister B. Opublikowano 2 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2015 Kaneki i badass... AHA... Hmm u mnie to będzie Setsuna F Seiei z gundam 00 Ryosuke Takahashi z Initial D. Kuchiki Byakuya Kuchiki z bleacha. Tyki Mikk z D-Gray Mana. Tapion z DBZ. i to tyle na razie co pamiętam :D
frez Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2015 Kaneki z białymi włosami był badassem, no nie powiesz że nie :D
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi