marvel Opublikowano 1 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Dziś nie mogłem wejść na serwer bo takie coś mi wyskoczyło: Couldn't find map maps/de_anarchy.bsp, server will download the map Error: server failed to transmit file 'maps/de_anarchy.bsp' Error: could not load file maps/de_anarchy.bsp Model maps/de_anarchy.bsp not found and not available from server Cannot continue without model maps/de_anarchy.bsp, disconnecting. Nie wiem czy ktoś też coś takiego miał czy to jest tylko wina po mojej stronie.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 1 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Wejdź w pliki counter-strike i usuń plik z daną mapą. Serwer pobierze ci go na nowo. btw. nie ten dział. Ścieżka: Steam/Steapapps/common/Half-Life/cstrike/maps <-- tu na steam i usuwasz plik de_anarchy.bsp Counter-Strike 1.6/cstrike/maps <-- non steam i usuwasz to samo. 1
Właściciel GET Opublikowano 1 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 1 Listopada 2015 Usuń tę mapę lub podmień na: http://www.17buddies.net/17b2/View/Map/6711/de_anarchy.html Czy miałeś problemy wcześniej z tą mapą?
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 1 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Nic nie było u nas robione z tą mapą. Może grałeś na innym serwie gdzie pobrało Ci inną wersje. Tak jak kolega wyżej napisał. Skasuj plik anarchy.bsp w katalogu cstrike/maps i sprawdź czy serwer pobierze Ci naszą mapke i czy będzie Ci dzialac po pobraniu.
marvel Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Usuń tę mapę lub podmień na: http://www.17buddies.net/17b2/View/Map/6711/de_anarchy.html Czy miałeś problemy wcześniej z tą mapą? Wczoraj wieczorem zrobiłem formata i na nowo zainstalowałem CS więc nie mogłem mieć tej mapy wcześniej ściągniętej. Nigdy nie miałem takiego problemu przed formatem.
Właściciel GET Opublikowano 1 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 1 Listopada 2015 Może w configu nie masz cl_allowdownload na 1?
marvel Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Miałem ustawione cl_allowdownload na 1 Sciągnałem mapę z tego linku i działa mi przez "New Game". Błąd moim zdaniem nie powienien się powtórzyć. Dzięki.
Właściciel GET Opublikowano 1 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 1 Listopada 2015 Pozostawię temat otwarty, gdybyś miał problem z innymi mapami.
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi