Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 1 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Siemka, mam mały problem z wersją językową w Saints Row 3. Mianowicie podczas gry zamiast języka polskiego mam niemiecki. We właściwościach mam wybrany Polski, interfejs steama też mam po Polsku. Jak we właściwościach zmieniam na Angielski normalnie mam Angielski itd. tylko z naszym ojczystym językiem mam problem. Ktoś miał taki problem wcześniej i go rozwiązał czy coś?
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 1 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Może pliki mają błędną nazwę ? tak to wygląda.. Z drugiej strony jak zaczniesz w plikach grzebać gier steamowych to vac sie kłania..
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Z plików konfiguracyjnych mam tylko display.ini ale on jest od ustawień graficznych. Więc trochę dupa.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 1 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Interfejs masz po polsku a napisy nie tak ? Na steam nie ma po polsku napisów. Tu masz spolszczenie: http://www.spolszczenia.pl/gry/program/1526/download/
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Nie, nie. Napisałem, że interfejs steama mam po Polsku. Interfejs gry mam po niemiecku właśnie.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 1 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 CyCu a masz plik skidrow.ini ? jak wejdziesz przez bibilioteke w pliki lokalne.. bo jeśli masz to możesz spróbować tam zmienić na Polish a potem odpalasz launcher.exe wybierasz polski i save&play
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 skidrow.ini jest jak się pobiera z neta wersję non steam. Ja mam wersje steamową.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 1 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Spróbuj spolszczenie, myślę że nie ma co kombinować.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2015 Nie ma żadnego spolszczenia nigdzie. Wszędzie jest tylko napisane o tym pliku Skidrow.ini. Widocznie nie pogram z Polskim interfejsem.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 8 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2015 oj Cycu, Cycu.. http://www.spolszczenia.pl/gry/saints_row_the_third/1526/pobierz/ Masz :)
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 23 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2015 Problem został rozwiązany ?
Rekomendowane odpowiedzi