Skocz do zawartości

[KOSZ] Dyskusja o zmianach na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popieram pomysł Roxwell'a. Fajny motorek.

• 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Dodanie tzw. anty-capsu (w tej chwili to wymyśliłem), jeżeli osobnik napisałby na czacie test samym capslockiem to automatycznie dostałby muta na 20 sekund (tak samo jak z mutem za spam).
EDIT: Oraz dodanie nowego punktu w regulaminie tak jak i pod F3 oraz F4 który informowałby o 2 razy dłuższym banie (ogólnie karze) za próby jego uniknięcia (szybko wylogowanie w ostatniej chwili itp.)

Edytowane przez WielBond
  • Właściciel
Opublikowano

WielBond,

Co do punktu w regulaminie. Są takie prawa ( również w Polsce ), które wynikają z pewnych założeń obyczajowych czy moralnych. W tym przypadku mamy do czynienia z prawem moralnym. Unikanie kary jest wysoce niegodziwością, dlatego my nie zdecydowaliśmy się jeszcze na wpisanie tego do regulaminu. Jednak w związku z tym, że nie każdy takie rzeczy rozumie lub nie ma o nich zwyczajnie pojęcia, od 1 czerwca będziemy dodawać kilka wpisów do taryfikatora i ogólnego regulaminu serwerów. Wezmę pod uwagę to, co napisałeś wyżej i uwzględnię to również w informacji pod F3/F4.

Co do mute na 20 sekund. Myślę, że tu ciężko będzie wyłapać wielkość liter. Dla mnie to w tym momencie nie ma znaczenia. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na serwerze koniecznie przydałaby się jakaś świeżość, gdyż wyszedł ostatnio mocny serwer konkurencyjny, który wprowadził wiele usprawnień.

Myślę że możnaby zacząć od zmian graficznych, np. zmiana wyglądu tabeli na TAB, aby ukazywała zsumowane liczby godzin i zabójstw, podmienienie kilku obecnych pojazdów (np. Club i Sentiniel) na nowe, świeże i dobre pojazdy (np. Alpha, Blista Compact, Super GT) czy chociażby dodanie jakiejś ciekawej łodzi np. motorówki.

Następnie zmianą na dobre byłaby możliwość zmiany celownika na serwerze, co miało już zostać dodane jakiś czas temu.

Propozycji jest dużo i przydałoby się coś nowego, gdyż frekwencja na serwerze może zacząć lecieć drastycznie w dół.

• Właściciel
Opublikowano

Dla nas serwer MTA nie jest priorytetem i my nie będziemy bawić się z konkurencją w kotka i myszkę. Nasz serwer działa stabilnie i bez zarzutu, a ten nowy jest szałem bombowym, który za jakiś czas padnie. 

Zwróć uwagę ile serwerów MTA DayZ powstało w ciągu roku naszego istnienia, a ile z nich zostało do teraz. 

Nie można podejmować decyzji, bo nagle bombowy szał wyszedł - bardzo nieracjonalne i widać, że nie masz doświadczenia. 

Skupiamy się na priorytetach:

• nowy system PW 
  • zmieniony system baz ( uwzględnienie blokady wyciągania pojazdów )
  • nowy system aut 
Opublikowano

PW jest dobre, Po co je zmieniać? 2 i 3 Punkt Faktycznie by się przydały.

Opublikowano

Pojazdy nowe bylyby moglyby przyciagnac wiecej ludzi częstsze eventy też, np.leviathana (helikopter z magnesem do latania z pojazdami) albo blista compact stallion czy sabre

• 5 tygodni później...
  • Właściciel
Opublikowano

Uspokajam wszystkich, że Heisenberg'a nie ma, ponieważ utracił Internet. Wszystko powinno wrócić jutro maks do wtorku, dlatego wszystkie kwestie związane z serwerem zostaną opóźnione, za co serdecznie przepraszam, bo wiem, że to przeciąga się zbyt długo.

Pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności