SOLO Opublikowano 22 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 22 Października 2015 Cześć, wyszły nowe naklejki więc mam pytanie Czy będzie ta promocja, która była w Kolonii? Teraz tak jak mówiliście, sprzedam dzień/dwa po DH 1
Er Dfa. Opublikowano 23 Października 2015 Wykluczony Opublikowano 23 Października 2015 Zapewne będą tak samo gdy była Kolonia po parę centów. Jest to nawet jakiś zarobek, bo na jednej naklejce będziesz mógł zarobić od 5 do 10 centów (może i mało ale zawsze coś)
#EcK0! Opublikowano 23 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 23 Października 2015 Zapewne będzie chociaż nie jestem pewny. Zapewne będą tak samo gdy była Kolonia po parę centów. Jest to nawet jakiś zarobek, bo na jednej naklejce będziesz mógł zarobić od 5 do 10 centów (może i mało ale zawsze coś) Dokładnie , mimo iż zarobek nie jest nie wiadomo jak kosmiczny to zawsze parę groszy do przodu .. ;)
SOLO Opublikowano 26 Października 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Października 2015 Nieprawda. Na drugi dzień te naklejki chodzą koło 6-8 euro np kennyS, ScreaM, a dojdzie do nich flusha, pasha pewnie koło 3-4, tylko trzeba szybko sprzedać. Ale nie chce zapeszać, bo w Colognii czekałem długo, żeby zdrożały, a taniały, oby było tak podczas Dreamhacka ;)
Rekomendowane odpowiedzi