Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 18 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Moją propozycją jest aby rakieta udeżała max. jak do tej pory tylko jeżel trafi w przeciwnika, a jeżeli nie trafi aby zabierała połowę dmg (czyli np. w przeciwnika te 160dmg czy ile tam udeża, a jeżeli nie trafi to 80dmg w polu rażenia. @edit: Według mnie rakiety są jednak za mocne dla grających od 1lvla. Każdy musi ładować w hp od początku bo inaczej rakieta go zabije za pierwszym razem. Jeszcze proponowałbym w miarę możliwośći poprawić ten były perk oczy termowizyjne aby nie obciążał serwera i prosiłbym o przywrócenie go. Co do zbójnika. Odbija pierwsze dwa pociski innych klas, a dlaczego nie odbija pocisków snajpera z awp? @edit: grając zbójnikiem tylko od snajpera potrafię zginąć mając jeszcze te dwa odbicia. Jeszcze propozycja klasy z ak: Profesjolanista: AK, SCOUT 1/2 (możę być i bez) HE, i jakiś pistolet a najlepiej te dwa pistolety Umiejętności - jest odpony na miny oraz rakiety, 1/15 na oślepienie wroga, +10dmg do ak Edytowane 18 Października 2015 przez Kropka ( . )
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 AD 1. Nie cudujmy. AD 2. Naprawdę myślisz, że nie pracujemy nad tym? Cały czas, ale jest to trudne, bo to prawdopodobnie jedyna funkcja, która umożliwia takie opcje. AD 3. Tylko snajpera? AD 4. Weźmiemy pod uwagę, nazwa fajna, ale obawiam się, że za mocna. Tak, trzeba wykorzystać te dwa pistolety. Wystarczy myślę: AK, HE, DUALE. 1
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 19 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Października 2015 Przestań ciągle płakać o tego cybera. Zawsze to samo! Propozycja co do cybera odpada. Na oczy trzeba cierpliwie poczekać.
Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Października 2015 Ciekawy post. Napisałeś to tylko po to aby mi przekazać żebym przestał płakać... bo resztę wyjaśnił Nesty. Ja bym wolał aby napisał ktoś inny kto nie gra cybersuitem. Czysto z ciekawości chciałbym się dowiedzieć co inni sądzą o tej klasie.
Adolfff Opublikowano 20 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Października 2015 Klasa za mocna przez rakiety, nowi gracze nie maja najmniejszych szans przy cyberze... Nie ważne czy graja bez premki czy premką. Osobiście majac 130lvl też mnie denerwuje ta kasa, bo po 1rakiecie mam 90hp, dostane jeszcze 2-3 strzały i padam, a zbójem muszę się namęczyć żeby zabić cybera bo tez jest wytrzymały.
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 20 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Grałem tą klasą niejednokrotnie i muszę stwierdzić, że rakiety to jedyna moc tej klasy i to chyba oczywiste. Osłabiając go lub pozbawiając go częściowo mocy klasa straci na znaczeniu gdyż jej jedyna moc tkwi właśnie w rakietach. Nie zapominajmy również, że jest to klasa premium i musi mieć jakieś umiejętności pozwalające jej wyróżniać się na tle innych klas. Dodam również, że do każdej klasy premium są, lub były jakieś zastrzeżenia Konspirant ma pułapki, Zbójnik odbicia, Zabójca niewidzialność, a Ninja to już w ogóle :) Powtarzam to ale będę to powtarzał do znudzenia nie da się wszystkim dogodzić jednemu nie pasuje to, drugiemu tam to proste jak dwa plus dwa. Edytowane 20 Października 2015 przez The Next Best 2
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 21 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) dobrą opcją jest włączenie zadawania obrażeń samemu sobie cyberowi gdy strzela z rakietek wtedy by aż tak nie hajcił po 5 fragów z rakietki gdy raszuje.... edit/// polać kierowcy za tego posta :D Edytowane 22 Października 2015 przez ATeOOO! 1 1
Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Października 2015 dobrą opcją jest włączenie zadawania obrażeń samemu sobie cyberowi gdy strzela z rakietek wtedy by aż tak nie hajcił po 5 fragów z rakietki gdy raszuje.... O dokładnie. Skoro można się zabić granatem to równie dobrze rakieta pod siebie powinna działać jak w przeciwnika.
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 21 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Października 2015 W takim razie niech Konspirant wpada we własne pułapki a Ninja robi seppuku. Moim zdaniem przesadzacie i próbujecie robić serwer pod siebie.
Dawid Pawlak Opublikowano 22 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 22 Października 2015 Ninja - bardzo denerwująca klasa aczkolwiek umiejętnościami wyrównana (ale oczka jako perk, nie powiem, że nie są potrzebne) Konspi - scout oczywiście wiemy, szybkostrzelny + mniejsza widoczność tej klasy robi swoje, klasa zdecydowanie lepsza od kapitana. Cyber - m4, 3 rakiety, skoki i mniejsza widzialność, hmm tutaj zrezygnował bym z liczby skoków, aczkolwiek na eldo gdy rozpocznie się runda to już leci rakieta od Hajsownika i to jest tylko ułamek sekundy gdy dostanę drugą rakietę na twarz, czy też 2-3 strzały z M4 .. Dlatego też byłbym za zmniejszeniem liczby skoków.. Zbójnik - no i ulubieniec graczy .. klasa wbrew pozorów bardzo wytrzymała, dzisiaj adolf strzelił mi raz w głowę (230 hp) i padłem, na wyższym levelu klasa nie do zatrzymania, osoby grające tą klasą powinny mi przyznać rację, nawet my Kapitani mamy dość małe szanse z nimi, gdy rozpoczyna się runda a oni nadal mają odbicie dwóch pocisków .. i biegają jak ... Także wydaję mi się że na serwerze są nie do końca dobrze zbalansowane umiejętności klas.. (to jest tylko moje zdanie) Pozdrawiam, Smile! :) 1 1
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 22 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Października 2015 Ale się uczepiliście tego cybera :) Co do konspiranta się nie zgodzę : 1.Rzeczywiście scout w odpowiednich rękach może być bardzo użyteczny wiem coś o tym :) 2.Od kiedy ta klasa ma zmniejszoną widoczność?? 3.Kapitan wcale, a wcale nie ustępuje tak od konspiranta, pomijając AWP to jeszcze ma m4 no i 1/2 z he więc ludzie to maszyna na fragi.. Oczywiście każdy ma prawo wyrazić swoją opinię na dany temat i to jest normalne, po to jest dyskusja by wywołać "burze mózgów". Nie ma czego się bać i uważam żeby większa ilość graczy bardziej angażowała się na forum. Tak jak mówię każdy ma prawo do własnego zdania i przedstawienia sytuacji z jego własnej perspektywy. Pozdrowienia. 1
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 22 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Października 2015 Jedyne co bym osobiście zmienił w cyberze to tak jak pisał Ateoo, obrażenia od swoich rakiet żeby musiał się trochę pomęczyć z nimi. Żeby mieć full obrażenia z rakiet trzeba lecieć ostro w intuicje, a zarazem traci się na innych parametrach. Wystarczy pokombinować trochę z perkami (nano,tarcza swat) i po chwili taki cyber jest praktycznie nieszkodliwy. Tak samo jest z każdą inną klasą. Daje się w jeden parametr a traci się na drugim, więc trochę kombinowania i można położyć każdego gracza. A co do oczek termowizyjnych to ja bym ich nie przywracał. Wystarczy trochę pograć i bez oczek można spokojnie bawić się z ninjami. 1
Właściciel GET Opublikowano 22 Października 2015 Właściciel Opublikowano 22 Października 2015 Po to wprowadziliśmy niebieską i czerwoną poświatę dla Ninji, aby mimo swojej niewidoczności można było ją dostrzec. Gra taką klasą i tak jest trudna. Płaczki płaczą tylko i wyłącznie dlatego, że nie umieją jej dostrzec lub nie lubią, jak ktoś ich po kryjomu zabije. To samo było z SG, tylko różnica jest taka, że SG to jeszcze było widać. 2
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 22 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Października 2015 Dokładnie tak, jest bardzo trudna jeśli chodzi o ninję. Zbój ją widzi i odbija dodatkowo 2 pierwsze ciosy, zabójca wybucha po śmierci wiec jak nie ma się nano czy tarczy to też od razu się ginie. Dlatego proponuję nie przywracać oczek termowizyjnych. 1
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 23 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 Jeśli chcecie, aby rakiety zabierały także właścicielowi tych rakiet obrażenia to w takim razie to już się nie nadaje na klasę premium :)
Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Czasami mi ktoś podejdzie i mój rzucony granat odbije się do mnie. Przeważnie kończy się to samobójstwem z powodu 1/2. Skoro rakiety, miny i inne nie ranią swoich to dlaczego mój granat ma mnie zabić. Taka logika :v @Oczka powinny byc przywrocone i tak czesto nie wypadają, a ninje koszą równo... Edytowane 24 Października 2015 przez Kropka ( . ) 1
Dawid Pawlak Opublikowano 23 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 Skyline, jesteś negatywnie nastawiony do tego ponieważ grasz tą klasą i łatwo klepiesz fragi? .. żałosne. Gdy pomysł wejdzie w obieg na serwerze, to twój poziom gry spadnie o 50 % :) I natychmiastowo zaczniesz grać inną klasą jedną z tych, którą teraz np krytykujesz i już nie będziesz widział w niej nic złego.. Starasz się, żeby wszystko było pod Ciebie... no niestety :) 1
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 24 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Października 2015 Przed resetem byłem jedyną osobą która grała cyberem. Nikt praktycznie nią nie grał. Reset lvl i nagle wyłoniło się dużo cyberów i nagle graczom to już wszystko przeszkadza. Czemu wcześniej nikt nie pisał o tym dopiero jak jest może 5 cyberów którzy biją z rakiet. Co do Ciebie smile nie grałeś wcześniej, więc nie wiesz jak było. Może od razu niech wszystko bije. Jeśli wejdę we własną mine jako saper niech się zdetonuje. Próbujecie zmieniać na siłe rakiety w cyberze. Tarcza swat oraz nano kamizelka wypada dosyć czesto. Wtedy tak naprawdę cyber już nie jest mocny. 1
Dawid Pawlak Opublikowano 24 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Nano kamizelka wypada często? z księżyca się urwałeś chłopie?.. Gadasz kompletne bzdury. Gram ze dwa miesiące i miałem ją .. policzę na palcach jednej ręki. Może wytłumaczę Ci to w ten sposób, wolisz dostać w twarz od 5 osób czy od jednej? .. Jedna osoba grająca cyberem jest szkodliwa, ale nie w takim wielkim stopniu, aczkolwiek już 5 cyberów to jest porażka .. Ty nie zauważasz podstawowego problemu.. (rakiety) Ja mam granata którym się bardzo często zabijam, to niech cybera kaleczą własne rakiety :).. @@Edit Dziecinne zachowanie poprzez dodawanie mi ujemnej reputacji .. Boshe. Chyba nie wiesz już co ze sobą zrobić i bolą Cię moje posty.. :) Edytowane 24 Października 2015 przez Smile. ツ 2 1
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 26 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Do czegoś służy ta ujemna reputacja. Uważam, że piszesz brednie dlatego dałem minusa. Cyber istnieje od bardzo dawna. Nie raz grało nim nawet 10 osób i nikt się nie sapał. Ale widzę przyszły nowe czasy, że ludzie zakładają tematy aby pod siebie zmienić inna klasę. Po to zostały stworzone odpowiednie perki aby broniły nas przed mocami danych klas. Nano kamizelka wypada mi średnio raz na mapę. Tarcza SWAT jakoś potrafi wypaść 3 razy na mapę. Edytowane 26 Października 2015 przez Skyline 1
Rekomendowane odpowiedzi