Skocz do zawartości

[oddzielony] Bugi i błędy na serwerze COD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Właściciel
Opublikowano

Silnik koda od nowa zrobiony. Teraz tak: nadal mogą być jakieś problemy. Jeśli są, piszcie - oczywiste ;) Poprawiłem kilka bugów i błędów jeszcze, np. z kondycją.

Opublikowano

Wczoraj przez około godzinę serwer się resetował przez pół godziny cały czas komunikatem (na j.pol.) : Serwer zostanie zresetowany za 2 minuty. Miało tak być, a potem po paru minutach gry znów był ten komunikat. Zróbci coś z tym, bo ja np. muszę zamykać całego cs-a i znowu wchodzić od nowa. Jest też taki bug, że gram sobie normalnie, jest lag, w sensie Connection to game serwer lost i zawsze wyrzuca nas na dd2. Postarajcie się to naprawić, chyba , że już to zrobiliście ;)

Opublikowano (edytowane)

Ja potwierdzam, ponieważ 3 razy byłem świadkiem używania nuke i zawsze się zmieniała mapa. Nawet sam raz tak miałem tylko szkoda, że to był akurat west i zmieniło na gorszą mapę ;)

Edytowane przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
  • Właściciel
Opublikowano

Poprawiony Saper, nie miał on dodatkowego dmg oraz Stalker ring i jego brak nieskończone ammo.

+ pracujemy nadal nad codem...

• Właściciel
Opublikowano

jest problem z komenda /vip :)

Dodałem vip.txt na serwer.

Naprawione poziomy (prawidłowy EXP).

Poprawiłem jeszcze dwie klasy, zapomniałem które...

Poprawiłem również wszystkie itemy (optymalizacja również, nawet standardowych, bo COD jest bardzo dziurawy...), a także nowe, które były chwilowo wyłączone. 

Poprawiona Nano Kamizelka oraz Tarcza Swat (istotne jest to, że dałem to osobno mimo, że są to perki).

Własny hud dostępny.

Serwer zoptymalizowany, edytowałem / dodałem istotnie elementy w samym silniku dla lepszej optymalizacji (szczególnie w kwestii resetHud).

Roundsound już jest.

Można już dodawać "wszystko" - nie odejmuje punktów.

Jeszcze nie dodałem nowych broni, misji, a także wystarczającej ilości perków. Z czasem się to zmieni, wpierw niech serwer się zapełni.

Start: jutro, godz. 12.

=== UWAGA! ===

Nie wiadomo czy nadal serwer będzie się crashował. Sądzę, że raczej już nie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zgłaszam błąd dotyczący modelu noża na ninji, mianowicie nie idzie wyłączyć modelu komendą /modele

Opublikowano

Jak nie błąd jak błąd. Po to jest komenda /modele żeby wyłączyć nie odpowiadające osobistym gustom zmienione modele broni zapodane przez serwer.

• Właściciel
Opublikowano

Ile razy mam Ci powtarzać, że to nie jest błąd? Podmiana ta jest ściśle przystosowana do klasy, a nie ogółu serwera, zatem nie ma możliwości, aby współpracowało to z tym pluginem! Knife ten jest przypisany do tej klasy i koniec. Czy tak ciężko Ci to pojąć? I dziwisz się potem naszym reakcjom różnym, skoro sprzeczasz się z człowiekiem, który ma 5 razy większą wiedzę niż Ty w dokonywaniu analiz.

Opublikowano

Dobra niech ci będzie. Jak dla mnie to dalej jest błąd, po prostu którego nie da się naprawić, ponieważ nie współpracuje z plugimem wyłączenia modeli.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Reklamy na początku rundy są bardzo denerwujące....

A to co pisał kolega wyżej , jest to bez sensu , jak już to 3-4 rundy i tak da sie to zepsuć ... :)

Sentry Gun - nie wiem jak ma być ale powinien być ustawiony na maksymalnie 2 rundy,  

Są też dziwne problemy z mikrofonem których połowa ludzi na serwerze nie ogarnia ... M.in. powinno byś tak , że jak coś się mówi to jeden team i drugi team słyszy a nie , że jak zginałeś to inni cię nie slyszą albo jak grasz to pozostali Cię nie slyszą 

;) pozdrawiam

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To jest kwesta NS/STEAM i nic innego. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności