Właściciel GET Opublikowano 6 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 6 Grudnia 2013 Poprawiłem kilka perków i błędów odn. modeli. Serwer mniej się crashuje.
Właściciel GET Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wszystkie klasy zrobione na nowo + zoptymalizowane + wyeliminowane błędy. Ew. drobne mogą się pojawić ;)
Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2013 Silnik koda od nowa zrobiony. Teraz tak: nadal mogą być jakieś problemy. Jeśli są, piszcie - oczywiste ;) Poprawiłem kilka bugów i błędów jeszcze, np. z kondycją.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 10 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2013 Wczoraj przez około godzinę serwer się resetował przez pół godziny cały czas komunikatem (na j.pol.) : Serwer zostanie zresetowany za 2 minuty. Miało tak być, a potem po paru minutach gry znów był ten komunikat. Zróbci coś z tym, bo ja np. muszę zamykać całego cs-a i znowu wchodzić od nowa. Jest też taki bug, że gram sobie normalnie, jest lag, w sensie Connection to game serwer lost i zawsze wyrzuca nas na dd2. Postarajcie się to naprawić, chyba , że już to zrobiliście ;)
ziomeczek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nestiusz wie o wszystkim dlatego też napisał taki oto temathttp://fragujemy.com/topic/11473-wa%C5%BCna-informacja/
ziomeczek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nie wiem czy to błąd ale po użyciu ,, nuke " zmienia się mapa :)
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Grudnia 2013 Prawdopodobnie tak ma być :P
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 12 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Ja potwierdzam, ponieważ 3 razy byłem świadkiem używania nuke i zawsze się zmieniała mapa. Nawet sam raz tak miałem tylko szkoda, że to był akurat west i zmieniło na gorszą mapę ;) Edytowane 12 Grudnia 2013 przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 13 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2013 też mogę potwierdzić
Właściciel GET Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 15 Grudnia 2013 Poprawiony Saper, nie miał on dodatkowego dmg oraz Stalker ring i jego brak nieskończone ammo. + pracujemy nadal nad codem...
Właściciel GET Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 20 Grudnia 2013 jest problem z komenda /vip :) Dodałem vip.txt na serwer. Naprawione poziomy (prawidłowy EXP). Poprawiłem jeszcze dwie klasy, zapomniałem które... Poprawiłem również wszystkie itemy (optymalizacja również, nawet standardowych, bo COD jest bardzo dziurawy...), a także nowe, które były chwilowo wyłączone. Poprawiona Nano Kamizelka oraz Tarcza Swat (istotne jest to, że dałem to osobno mimo, że są to perki). Własny hud dostępny. Serwer zoptymalizowany, edytowałem / dodałem istotnie elementy w samym silniku dla lepszej optymalizacji (szczególnie w kwestii resetHud). Roundsound już jest. Można już dodawać "wszystko" - nie odejmuje punktów. Jeszcze nie dodałem nowych broni, misji, a także wystarczającej ilości perków. Z czasem się to zmieni, wpierw niech serwer się zapełni. Start: jutro, godz. 12. === UWAGA! === Nie wiadomo czy nadal serwer będzie się crashował. Sądzę, że raczej już nie.
Właściciel GET Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 22 Grudnia 2013 Poprawiony perk quaddamage; pojawiały się istotne błędy.
Qux Opublikowano 1 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłaszam błąd dotyczący modelu noża na ninji, mianowicie nie idzie wyłączyć modelu komendą /modele
Właściciel GET Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 1 Marca 2014 To nie jest błąd. Taki model na stałe ma ta klasa...
Qux Opublikowano 1 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2014 Jak nie błąd jak błąd. Po to jest komenda /modele żeby wyłączyć nie odpowiadające osobistym gustom zmienione modele broni zapodane przez serwer.
Właściciel GET Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 1 Marca 2014 Ile razy mam Ci powtarzać, że to nie jest błąd? Podmiana ta jest ściśle przystosowana do klasy, a nie ogółu serwera, zatem nie ma możliwości, aby współpracowało to z tym pluginem! Knife ten jest przypisany do tej klasy i koniec. Czy tak ciężko Ci to pojąć? I dziwisz się potem naszym reakcjom różnym, skoro sprzeczasz się z człowiekiem, który ma 5 razy większą wiedzę niż Ty w dokonywaniu analiz.
Qux Opublikowano 1 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2014 Dobra niech ci będzie. Jak dla mnie to dalej jest błąd, po prostu którego nie da się naprawić, ponieważ nie współpracuje z plugimem wyłączenia modeli.
Właściciel GET Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 1 Marca 2014 No to to nie jest błąd, bo nie ma fizycznie takiej możliwości!!!
Jocza Opublikowano 17 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2014 Reklamy na początku rundy są bardzo denerwujące.... A to co pisał kolega wyżej , jest to bez sensu , jak już to 3-4 rundy i tak da sie to zepsuć ... :) Sentry Gun - nie wiem jak ma być ale powinien być ustawiony na maksymalnie 2 rundy, Są też dziwne problemy z mikrofonem których połowa ludzi na serwerze nie ogarnia ... M.in. powinno byś tak , że jak coś się mówi to jeden team i drugi team słyszy a nie , że jak zginałeś to inni cię nie slyszą albo jak grasz to pozostali Cię nie slyszą ;) pozdrawiam
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 17 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2014 To jest kwesta NS/STEAM i nic innego.
Rekomendowane odpowiedzi