Creyu Opublikowano 6 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Października 2015 ♪ bum burubum bum bum burubumbum bum burububum ♪ Wielki Opiekun Konrad von Fame wzywa Wasz majestat na bitwę śmiertelną i aby skilla Waszego którego Wam widać brakuje podnieść, śle Wam te dwa nagie skiny. Wielki mistrz każe Wam też oznajmić że jeśli Wam skąpo pola do bitwy to i Wam serwer ustąpi. Zasady: -W meczu udział biorą admini serwerów FFA i DD 2 CS GO. -Mecz zostanie rozegrany w trybie BO3. -Każdy team wybiera po 1 mapie, 3 jeżeli zajdzie taka potrzeba wybiera osoba bezstronna. -Każdy serwer wystawia 5 graczy (dopuszczalne zmiany między mapami) Nagrody: -Satysfakcja z gry i wieczna chwała. Termin do ustalenia Kontakt: Ezra, Fame 14
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 7 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Października 2015 Znowu mam wam udowodnić że nie ma kozaka na wujka kurwikłaka? 4
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 7 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Października 2015 Skinów ci u nas dostatek, ale i te przyjmuję jako wróżbę zwycięstwa, którą mi sam opiekun przez wasze ręce zsyła. A pole bitwy @Nesty także wyznaczy. Do którego sprawiedliwości ninie się odwołuję, skargę na moją krzywdę i waszą nieprawość a pychę zanosząc - amen. 5
blackfive Opublikowano 7 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Października 2015 ;> małe wyzwanie, już serwer AWP miał skopany tyłek wraz z adminami kilkoma adminami DD2 przez nasz serwer FFA ;) oczywiście z DD2 zawsze chodzą z podniesioną głową... Czas i im udowodnić że jeszcze dużo brakuje do świetności ;) czy podejmą wyzwanie czy po prostu schowają się w schowku na miotły <ninja>? 1
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 7 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2015 Good Luck & Have Fun ( szkoda, że wynik meczu z góry jest już przesądzony ;3 ).
Misza Opublikowano 7 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Października 2015 o nie, o nie, o nie!! poznacie co to "negev pałer" :D. Bardzo fajnie z góry Poleca sam Adam Małysz. ( wynik meczu do uzgodnienia, oczywiście mowa tutaj o 1 rundzie dla FFA, żeby chociaż tą jedna mieli :D )
Właściciel GET Opublikowano 7 Października 2015 Właściciel Opublikowano 7 Października 2015 Ok, mogę załatwić serwer z najbardziej stabilnym 128 TR. 9
snipi Opublikowano 7 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 7 Października 2015 My się nie boimy, z FFA adminami zwyciężymy, tak nam dopomóż bóg. 1
blackfive Opublikowano 7 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Października 2015 no chyba tylko boska pomoc może wam pomóc :DDDD 3
Misza Opublikowano 7 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Października 2015 Spoczko, pomogę :D 1
Brudny_Odbyt Opublikowano 7 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Października 2015 Moje P90 jest gotowe haha :D
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 7 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Października 2015 Adminów ffa znów dopadła pycha I myślą że my dla nich jak po wódce zagrycha. Lecz muszą się liczyć ze słowami bo u nas fragi nie wpadają czarami. Wyzwanie do meczów nam rzucają Myśląc że tym razem nas wyr*chają Lecz dd2 też ma swoje zaplecze i chętnie naostrzy te 2 tempe miecze U nas w squadzie nawet nie wiem czy są globale ale tak czy inaczej mamy to głęboko w pale Myśląc że bazujemy tylko na dd2 Kupimy wam papier wrazie jak ktoś się ob*ra Mamy samych topowych zawodników a wy widoczniej nadal robicie do nocników Zaczęliśmy grać na jackpotach by przy turnieju się odpicowac jak knur przy lochach. Wrazie problemów i mej niemocy do gry dołączenia Zajmę się komentowaniem dla naszego otoczenia Więc musicie się z tym liczyć że całe fragujemy będzie na streamie kwiczyć. (wiem mówi się kwiczeć) Na streamie tym na pewno będą GiveAvey-e Więc mój portfel na tym na pewno zubożeje Lecz czego się nie robi dla reklamy Tym bardziej takiej w której my gramy Więc nie zostało mi nic innego jak powiedzenie ci kolego że niezależnie od wyniku I tak będziemy lepsi u Nesty-iego w dzienniku. (wiersz nie miał na celu obrażenia żadnej ze stron a tylko i wyłącznie chciałem w nim zaprezentować moje zdolności piśmienne :D ) 18
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 8 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Października 2015 No i pięknie ;( Składam podanie na ten mecz ;D Bang bang DD2 niestety was rozjedzie ;( 2
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 9 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Października 2015 @kurwikłak Powodzenia FFA, powodzenia. Ez, ez, cyka blya Miszka terminator. A i nie grajcie z Kanrinem bo będzie lipa. 2
Advena Opublikowano 10 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Października 2015 Już nie mogę się doczekać ;) 1
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 11 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Października 2015 FFA jest gotowe by w tym tygodniu wystawić swoje działa, mam nadzieję że drużyna DD2 psychicznie jest juz przygotowana na sromotna klęskę i da mi znać na kiedy będziecie ready. To będzie jak u dentysty, lekkie uklucie i po bólu :) Nie każcie czekać mojej najlepszej piątce Fragujemy bo się rozmyśla =| 5
Ozzis Opublikowano 17 Października 2015 Wykluczony Opublikowano 17 Października 2015 Hallo Hallo, na początku każdy był chętny żeby zagrać ten mecz, ale do tej pory nikt z Was nie podał żadnej przypuszczalnej daty. Chcieliśmy ten wybór zostawić Wam, jednak w tym wypadku to my musimy wyjść z inicjatywą, proponuje zagrać jutro o 19:00. 7
Berdol Opublikowano 17 Października 2015 Wykluczony Opublikowano 17 Października 2015 Popieram Ezre ! 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 17 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Października 2015 Myślę że ja wyjaśniłem mu na PW. Narazie zamykam, a termin podam po uzgodnieniu i oragnięciu wszystkiego.
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 14 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi