Skocz do zawartości

Mini propozycja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, moja propozycja jest taka aby było można kupić tylko i wyłacznie defusa. Wiem, że ludzie o tym zapominają, ale ja np. nie. Jak wiadomo to skraca czas rozbrajania bomby, a w efekcie daje wygraną rundę. Proszę o wypowiedzenie się czy chcecie taką malutką zmiankę :P

2 Sprawa czy można stawiać działka tak aby biły na respa ? bo ja zgłaszam admom i nic :)

Edytowane przez Spejso'N
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Dzięki wielkie i swoich adminów upomnij aby tych działek nie stawiali bo mam ssy jak sami admini stawiaja tak.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zakaz stawiania Sentry Guna na respie wroga.

Wiec na swoim respie możesz.

Opublikowano

Dziwne. To SG na swoim respie stawiać można ale jak przeniesie Cię do innego Teamu to ban. To jest trochę bez sensu nie uważasz ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wystarczy chyba zmiana w regulaminie, żeby Sg stawiać tak aby nie biło respu swojego oraz przeciwnika.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

A Wg. mnie pozwalać nadal na takie stawianie jak jest i nie karanie jak się gracz przeniesie rozwalić działko to 2 serie z m4, jak jest kilku graczy to z łatwością sobie poradzi....

W efekcie BĘDZIE mniej banów oraz więcej miejsc by to działko można było postawić na niektórych mapach ciężko gdzieś ustawić działko np. dust2002 promień bs jest zbyt duży  reszta map to samo :>

no widać nie przemyślałem tego za dobrze

Edytowane przez ATeOOO!
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Może dodać także punkt zakaz stawiania SG tak by biło na bsa.

Gracze również na to się skarżą sporą chmarą, że Gun uniemożliwia im podłożenie tudzież rozbrojenie bomby.

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności