Spejso'N Opublikowano 5 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Witam, moja propozycja jest taka aby było można kupić tylko i wyłacznie defusa. Wiem, że ludzie o tym zapominają, ale ja np. nie. Jak wiadomo to skraca czas rozbrajania bomby, a w efekcie daje wygraną rundę. Proszę o wypowiedzenie się czy chcecie taką malutką zmiankę :P 2 Sprawa czy można stawiać działka tak aby biły na respa ? bo ja zgłaszam admom i nic :) Edytowane 5 Października 2015 przez Spejso'N 2
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 5 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Października 2015 wg. mnie dobry pomysł :)
Właściciel GET Opublikowano 5 Października 2015 Właściciel Opublikowano 5 Października 2015 Do V.I.P'a dodamy defusa, a co to normalnego kupna. Ok, odblokujemy w 4.9. A co do Twojego pytania - nie można bić SG na respa.
Spejso'N Opublikowano 5 Października 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Października 2015 Dzięki wielkie i swoich adminów upomnij aby tych działek nie stawiali bo mam ssy jak sami admini stawiaja tak.
Właściciel GET Opublikowano 5 Października 2015 Właściciel Opublikowano 5 Października 2015 Złóż skargę, nikogo nie będę upominał bez dowodu.
Zasłużony Fragowicz R@MBO! Opublikowano 5 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Października 2015 Zakaz stawiania Sentry Guna na respie wroga. Wiec na swoim respie możesz.
Spejso'N Opublikowano 5 Października 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Października 2015 A jak Cię przeniesie to ban tak ?
Zasłużony Fragowicz R@MBO! Opublikowano 5 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Października 2015 To jest chyba oczywiste :)
LoKo Opublikowano 9 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Października 2015 Dziwne. To SG na swoim respie stawiać można ale jak przeniesie Cię do innego Teamu to ban. To jest trochę bez sensu nie uważasz ?
Właściciel GET Opublikowano 9 Października 2015 Właściciel Opublikowano 9 Października 2015 Tak bezsensu i będziemy to zmieniać.
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 9 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Października 2015 Wystarczy chyba zmiana w regulaminie, żeby Sg stawiać tak aby nie biło respu swojego oraz przeciwnika.
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 9 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) A Wg. mnie pozwalać nadal na takie stawianie jak jest i nie karanie jak się gracz przeniesie rozwalić działko to 2 serie z m4, jak jest kilku graczy to z łatwością sobie poradzi.... W efekcie BĘDZIE mniej banów oraz więcej miejsc by to działko można było postawić na niektórych mapach ciężko gdzieś ustawić działko np. dust2002 promień bs jest zbyt duży reszta map to samo :> no widać nie przemyślałem tego za dobrze Edytowane 9 Października 2015 przez ATeOOO!
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 9 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Października 2015 Bez sensu Ateoo, bo postawią Ci np. 3 SG na respie i co wtedy ? Moment i nie żyjesz... 2
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 10 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Października 2015 Może dodać także punkt zakaz stawiania SG tak by biło na bsa. Gracze również na to się skarżą sporą chmarą, że Gun uniemożliwia im podłożenie tudzież rozbrojenie bomby.
Właściciel GET Opublikowano 9 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 9 Listopada 2015 No cóż, ja bym z tym BS nie przesadzał Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi