Veq..! Opublikowano 28 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Września 2015 Witam, gdy gram sobie w cs 1.6 i rozmawiam przez microfon ale inni gracze mnie nie słyszą potem następuje lag i w konsoli wyskakuje mi to: Couldn't get sound buffer status. Natomiast w grze CS: GO nie wyskakuje mi to gracze mnie także nie słyszą ale nie wywala mi tego errora w konsoli tylko zacina się dźwięk tzn. słychać takie tarcia i trzeszczy (nie szumi) Nie wiem czy to wina sterownika dźwięku ale odinstalowałem potem zainstalowałem i dalej nic... Reinstall Steam też nie pomógł. Dodam, że przed formatem wszystko działało a na CS 1.6 na nonsteamie też wszystko działa. Pozdrawiam i dziękuje oraz proszę o odpowiedzi `Veq.!
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 28 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Września 2015 Sprawdź spójność plików lokalnych gry i daj znać czy pomogło.Zainstalowałeś najnowszy możliwy sterownik dźwięku?
Veq..! Opublikowano 28 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Sprawdź spójność plików lokalnych gry i daj znać czy pomogło. Niestety, ale nie pomogło Sprawdź spójność plików lokalnych gry i daj znać czy pomogło. Zainstalowałeś najnowszy możliwy sterownik dźwięku? Tak mam najnowszy wszystkie sterowniki były zainstalowane przez Driver Booster PRO Edytowane 25 Października 2015 przez draxe
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 23 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2015 Zamykam brak zainteresowania ze strony autora.
Rekomendowane odpowiedzi