Veq..! Opublikowano 28 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Września 2015 Witam, gdy gram sobie w cs 1.6 i rozmawiam przez microfon ale inni gracze mnie nie słyszą potem następuje lag i w konsoli wyskakuje mi to: Couldn't get sound buffer status. Natomiast w grze CS: GO nie wyskakuje mi to gracze mnie także nie słyszą ale nie wywala mi tego errora w konsoli tylko zacina się dźwięk tzn. słychać takie tarcia i trzeszczy (nie szumi) Nie wiem czy to wina sterownika dźwięku ale odinstalowałem potem zainstalowałem i dalej nic... Reinstall Steam też nie pomógł. Dodam, że przed formatem wszystko działało a na CS 1.6 na nonsteamie też wszystko działa. Pozdrawiam i dziękuje oraz proszę o odpowiedzi `Veq.!
Właściciel GET Opublikowano 28 Września 2015 Właściciel Opublikowano 28 Września 2015 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
Rekomendowane odpowiedzi