Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 8 Maja 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Maja 2012 Którą część Left4Dead polecacie? 1 czy 2? Bo mam taki zamiar kupić ale nie wiem która część jest lepsza ;) Zamieszczę parę screenów dla skojarzenia gry ;) Moim zdaniem to chyba Left4Dead jest lepszy, no ale cóż nu się rozgadywać. Czekam na waszą opinię. Left4Dead2 Left4Dead [video=youtube]
Wygnaniec Opublikowano 8 Maja 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Maja 2012 Mam na xboksa 1 i 2 ale moim zdaniem 1 jest lepsza. Zresztą zależy kto co lubi. Ice ja tutaj nie bede się rozpisywać i dawać ci opinie bo w przypadku tej gry trzeba zagrać :D
Adek d(-.-)b Opublikowano 8 Maja 2012 Fragowicz Opublikowano 8 Maja 2012 Powiem krótko 1 bardziej na Single mi podeszła 2 na multi
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2012 No powN wykaż się swoją wiedzą na temat gier ;) Czekam na dalszy ciąg opinii.
yeti Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Kupuj jedynke,pogramy razem ;d
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2012 1-ynke we dwóch to do kitu 2 na multi lepsza. Ja jestem szczęśliwym posiadaczem L4D2 i powiem ci, że Jest zaje...fajna :). Nic dodać nic ująć ;D.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Nie pomoge bo nie gralem ;> Ale posłucham , moze zagram :>
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2012 Może ktoś jeszcze się wypowie? Czy warto kupować L4D ?
Właściciel GET Opublikowano 5 Listopada 2012 Właściciel Opublikowano 5 Listopada 2012 Left 4 Dead warto kupić. Tak naprawdę to ktoś Ci może napisać fajna, miło się gra i przyjemnie, a Ty zagrasz i stwierdzisz, że nuda. Kup lub ściągnij i sprawdź czy warto kupić.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 9 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Ze świata gier do Gry → Left4Dead2 → Problemy i pytania
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi