Skocz do zawartości

[KOSZ] Farbass - podanie o admina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: FaRbaS /J/
Staż gry CS:GO: półtora roku
Staż gry na serwerze: 7 miesięcy
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: nie
Znajomość komend oraz funkcji admina: tak
Godziny w jakich grasz: zwykle 19-21 lub 16-18, w weekendy częściej i rano
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:
Uważam że powninem zostać adminem ponieważ jestem cierpliwy, wesoły i potrafię rozmawiać z innymi. Jestem osobą pomocną i zawsze staram się rozwiązywac problemy. Umiem zrozumiec innych i pozartowac o wszystkim. Przydam się wam :))). Potrzebujecie świerzej krwi poniewaz jak gram to widzę tylko 3 aktywnych admnow. :DD
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:87746269

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Widzę cię często na serwie hmm nawet częściej niż wypisałeś godziny hehe :). Z mojej strony nie ma żadnych zastrzeżeń co do ciebie Farbas, kultura ,opanowanie,humor i jesteś rozsądny więc ja osobiście jestem na TAK

Opublikowano

2h 32m 8s na forum, 6 postów...

Pamiętaj, że forum to 1/2 sukcesu Twojej kandydatury, na obecną chwilę jestem na nie, dobij chociaż co 25 SENSOWNYCH postów, Pozdrawiam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gra często na serwerze i wie co się dzieje na nim, zna ludzi i dowiedział się że jest aktywna rekrutacja więc nie rozumiem tego że połowa sukcesu to forum ? Będzie adminem na serwerze będzie się dostosowywał do swoich obowiązków i wtedy zapewne jego aktywność na forum wzrośnie. A co do czasu hmm na 5postów poświęcił ponad 2h więc wydaje mi się że jednak siedzi na forum

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Jestem na TAK Forum idzie nadrobić... na obecną chwilę potrzebujemy takich ludzi jak Farbass ogarniętych miłych oraz aktywnych. 
Więc pisanie NIE ze względu na małą ilość postów jest troszkę bezsensu. 

Pozderki.

Edytowane przez cRoss.
  • Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

TP winno zainwestować w osoby, które przypilnują serwera i zadbają o jego poprawne funkcjonowanie. Forum kolega nadrobi - z DUŻYM naciskiem na tą kwestię! Farbass musisz pamiętać, że wiele spraw tyczących się serwera TP jak i całej sieci jest zgłaszanych i rozwiązywanych na forum Fragujemy.com

Jestem na TAK.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Podanie przyjęte. Na okres próbny 3 tygodni. 

Obowiązkowo FORUM do nadrobienia ! 

Zgłoś się do mnie lub Maku w celu dalszych instrukcji. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności