JUPITER Opublikowano 25 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Września 2015 Proponuję dodać /resetscore na serwer czyli podobnie jak jest na DD2, myślę, że urozmaici to serwer a plugin wcale nie zaśmieci serwera. Proszę nie zamykać od razu tematu i napisać "niepotrzebne" tylko rozpatrzyć to. Pozdrawiam.
VoooDooo Opublikowano 25 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Września 2015 Nie mam nic przeciwko. Nawet przydatne. 1
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 26 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Września 2015 ja bym wolał zamiast tego co ty podajesz Reconnect Featuresale nesty się nie zgodził ;)
JUPITER Opublikowano 26 Września 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Września 2015 @bolek_stw wcale się nie dziwię Nesty'emu, że się nie zgodził. Reconnect Features "Plugin, w przeciwieństwie do innych tego typu nie wyrzuca czy banuje graczy używających komendy retry lub reconnect, lecz przywraca ich statystyki i pieniądze, oraz potrafi zapobiec zrespieniu się gracza dwa razy w tej samej rundzie" Dla mnie też wprowadzeniem jest bez sensu, a /resetscore z pewnością nie spowalnia tak silnika serwera jak Reconnect Features.
Zasłużony Fragowicz R@MBO! Opublikowano 26 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Września 2015 Wchodzisz aby grać dla statystyk??? Ja wchodzę aby dobrze się zabawić i zrelaksować, dla mnie to jest niepotrzebne :) 2
Właściciel GET Opublikowano 26 Września 2015 Właściciel Opublikowano 26 Września 2015 Nie - RAMBO wyjaśnił. Serwer nie jest dla statystyk, np. stąd wyłączenie rankingu. Twoja propozycja jest nielogiczna zatem. 1
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi