JUPITER Opublikowano 23 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Nie wiem czy dobry dział, najwyżej proszę o przeniesienie, dobra to do sedna... Mam wyłączoną grę Counter Strike a nadal mi pokazuje "W grze Counter Strike" i sedno w tym, że chcę wyłączyć Steam, ale nie mogę.. przez "Menadżer zadań" także nie mogę, proszę o pomoc bo zaczyna mnie to irytować, A WIĘC LUDZIE JAK WYŁĄCZYĆ STEAM BEZ UŻYWANIA STEAM? Nie pisać mi, że przez "Menadżer zadań" bo to nie działa! :) Edytowane 23 Września 2015 przez JUPITER
marvel Opublikowano 23 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Września 2015 A w Manadzerze zadań nie masz włączonego CSa?
QBas Opublikowano 23 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Września 2015 jeśli masz lapka z windowsem 7, to na dole po prawej obok godziny masz strzałkę skierowaną ku górze (tzw. Ukryte ikony) kliknij na nią i jeśli tam będzie ikona od steama to prawym przyciskiem myszy i EXIT. Jeśli to nie zadziała to spróbuj po prostu się wylogować z konta steam i uruchom komputer od nowa wtedy steam nie będzie działał.
JUPITER Opublikowano 23 Września 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) A w Manadzerze zadań nie masz włączonego CSa? Niestety nie :) Pokazuję tylko okienko ze znajomymi, ale to nie zamyka steama. Znaczy jest rozwiązanie reset kompa, ale to by było zbyt monotonne, ktoś jeszcze ma jakieś pomysły? Edytowane 23 Września 2015 przez JUPITER
osejszon Opublikowano 23 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 23 Września 2015 Pokaż SS'a, jak to wygląda podczas wyłączania.
Właściciel GET Opublikowano 23 Września 2015 Właściciel Opublikowano 23 Września 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania do Gry → Wszystko o steam 1
JUPITER Opublikowano 23 Września 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Września 2015 Problem został naprawiony! Złośliwe oprogramowanie, które usunąłem CCleanerem, dziękuję wszystkim za pomoc, którzy się wypowiedzieli. Temat można zamknąć :)
Właściciel GET Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Opublikowano 15 Września 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi