Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 22 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2015 Witam, Poruszam tutaj sprawę dość irytującą, lepiej powiem - wkurwiającą. Nie wiem czy to Fuck It. za swojej kadencji tak spieprzył, czy też nie, ale domagam się poprawy. Mianowicie chodzi mi o zwiększenie limitu ostatnio granych map, ponieważ np. grając de_alexandra po 2 mapach można ją znów nominować... chciałbym (nie tylko ja) aby przez co najmniej 8-10 map nie było można nominować ostatnio granych map, ponieważ gramy w kółko to samo. Kolejną sprawą są mapy które pomimo nominacji nie pojawiają się w głosowaniu, czyli x graczy nominuje następująco: dust2, inferno, fuerze, combo, a w głosowaniu pojawiają się westwood, eldorado, nuke, india. Proszę o natychmiastową reakcje. Pozdrawiam cieplutko, blakk. <heyo>
Właściciel GET Opublikowano 22 Września 2015 Właściciel Opublikowano 22 Września 2015 Wszystko jest ok, maks powinno blokować się 7 map. Skoro mapa trwa 21 minut to 21 x 7 ~ 2,5h. Można w takim razie 8 map, ale nie więcej, bo więcej się nie sprawdza. Serwer 4FUN musi wybić się w frekwencji. Jak widać ostatnio przybiera.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 22 Września 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2015 Skoro tak uważasz, to okej. Teraz spójrz na tą kwestie: Kolejną sprawą są mapy które pomimo nominacji nie pojawiają się w głosowaniu, czyli x graczy nominuje następująco: dust2, inferno, fuerze, combo, a w głosowaniu pojawiają się westwood, eldorado, nuke, india.
Właściciel GET Opublikowano 22 Września 2015 Właściciel Opublikowano 22 Września 2015 Nie przyuważyłem tego na serwerach innych. Może na 4FUN, nie wiem.
eLd Opublikowano 23 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Września 2015 Kolejną sprawą są mapy które pomimo nominacji nie pojawiają się w głosowaniu, czyli x graczy nominuje następująco: dust2, inferno, fuerze, combo, a w głosowaniu pojawiają się westwood, eldorado, nuke, india.Proszę o natychmiastową reakcje. To jest wkurzajace, jest tak odkad pamietam a juz tutaj troche gram. Nie ma znaczenia czy nominacja jest dodana jako 1 czy gdzies w srodku trawania mapy czy na jej koncu, czesto vote jest randomowe
Virus. Opublikowano 24 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Września 2015 Tez to zauwazylem. Czasem sie pojawi to co nominują gracze, a czasem w ogole. 8 map jak dla mnie tez bedzie dobrze.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 6 Października 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Października 2015 Pozwolę sobie zgłosić kolejny błąd, przed momentem w głosowaniu zostały 2 mapy, ponieważ żadna nie osiągnęła 50%, były to de_anarchy i de_nuke, wygrało de_nuke, lecz następną mapą okazała się cbble, która w pierwszym głosowaniu miała 11%... http://173548.node27.pukawka.pl/hltv-1510061253-de_rats_1337-1444128780-1444130040.zip - pod koniec następuje drugie głosowanie (którego nie widać tak samo jak pierwszego) przed którym gracze piszą "nuke!", "nie, anarchy!", potem następuję bulwers i ździwienie dlaczego następną mapą jest cbble którego w głosowaniu nie było. 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi