QBas Opublikowano 22 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 22 Września 2015 mam problem ze steamem. Pobrałem CS'a i gdy go odpalę to mam cały ekran startowy czarny, a gdy zminimalizuję, to wyskakuje error i gra się wyłącza. Co się dzieję. Prosze o pomoc i z góry dzięki. :D
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 22 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2015 Musisz parametrach startowych gry wpisać -nomsaa i -nofbo. Żeby wejść w miejsce wpisania wchodzisz do biblioteka -->> gry --->> prawym na Counter Strika później we właściwości i w opcje uruchamiania i dopisujesz.
QBas Opublikowano 22 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Września 2015 ok, działa dzięki wielkie. :D
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi