ZyWiecki Opublikowano 5 Maja 2012 Zawieszony Opublikowano 5 Maja 2012 Tylko ja mam screena w sb z gametracker czy nie ? Nic nie widać czy coś pisze tylko trzeba spamować pogoda, czasem żeby zobaczyć na chwile.
Właściciel GET Opublikowano 5 Maja 2012 Właściciel Opublikowano 5 Maja 2012 W chwili wysłania zapytania czyli komendy, jest ono wysyłane do bazy przez co SB może się odświeżyć. Efekt ten w takim razie występuje na chwileczkę, a jeżeli masz tak cały czas to widocznie albo ktoś wstawił ten GT albo masz błąd. Ja w chwili obecnej nic nie widzę.
ZyWiecki Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zawieszony Opublikowano 5 Maja 2012 Cały czas to mam. Jak to naprawić ?
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 10 Maja 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2012 Może usuń ciasteczka lub spróbuj w innej przeglądarce?
ZyWiecki Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zawieszony Opublikowano 10 Maja 2012 Usunąłem ciasteczka i działa. Dzieki leci plus :)
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi