Labamba Opublikowano 12 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Września 2015 Uważajcie na typa który ma nick na forum First. Ten delikwent będzie chciał zniszczyć wasze forum i serwery.Robił to wielokrotnie na innnych sieciach i będzie chciał zrobić to samo tutaj, więc radze od razu banować go na forum.
Labamba Opublikowano 12 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Września 2015 sory zaplacili mi za to abym wbil sie w siec i rozjebal diablo :) nie chcialem tego robic bo serwer byl spoko lecz sila wyższa jak bym sie jeszcze troche posiedzial zniszczyl bym forum i serwery w chuj takich macie naiwnych h@ moze sie czegos naucza :) Ja postawilem serwer na nogi lecz h@ maja wszystko w dupie bo mysla ze wszysko sie za nich zrobi jak bym chcial to bym zakrecil ze byl bym technikiem i bym to forum rozjebal doszczetnie tak wiec mozecie zsie cieszyc ze tylko serwer kasa to nie wyszystko pozdrawiam 1. :) a to co wtopilem w reklame i serwer to jest gowno co dosalem :) wiem moze jestem skurwielem ale taka moja praca Ps: leca kurwy na kase jak dziwka ;) Pozdrow buraka naiwniaka ktory polecial na siano jak dziwka :D Kocham siebie za wkrecanie ludzi bo to potrefie juz nie jeden serwer przezemnie padl nawet jebany deagle.pl gdzie byl kozak no i nd4.pl najlepszy polski diablo jeszcze raz pozdrawiam 1. czlowiek skurwiel :) Jego tlumaczenie na gg
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 12 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Września 2015 Raczej słaby ten dowód. Każdy może sobie coś takiego napisać i powiedzieć, że ktoś inny tak mówił. Wstaw ss'a z tej całej rozmowy.
Labamba Opublikowano 12 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) Macie niedowiarki :) I zbanujcie go bo to jest tak zwana "internetowa dziwka" która zarabia pieniądze na niszczeniu sieci i nie jedną już zniszczył dlatego próbuję was przed nim uchronić http://www26.zippyshare.com/v/pZZlBcnz/file.html Edytowane 12 Września 2015 przez Labamba
Damian Nowakowski Opublikowano 12 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 12 Września 2015 Przyznam się zrobiłem to bo jesteście naiwniakami i lecicie na kasę jak żyd na "Złoty Pociąg" a to jest konkretna sieć, konkretni ludzie i nie mam zamiaru tu wprowadzać chaosu bo wiem jak dla mnie się to skończy ban na forum i serwerach a żałował bym tego bardzo jak bym dostał perma na Zombi bo to jeden z najlepszych zombiaków w Polsce o ile nie najlepszy ;) Pozdrawiam 1.
Labamba Opublikowano 12 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Września 2015 Tylko ciekawe, że było tak samo na każdym innym forum na którym byłeś wcześniej, wszędzie mowiłeś tak samo
Damian Nowakowski Opublikowano 12 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) A teraz ziarnko prawdy bo widzę kolega uwierzy we wszystko co mu się powie jak bym Ci powiedział że zabiłem dinozaura to też byś uwierzył ?... fakt faktem rozwaliłem serwer na owej sieci gdzie urzęduje ten typ Ciapamba przez naiwność h@ którzy widzieli przed oczami tylko kasę nic więcej typowe dzieci które chcą zarobić kosztem sieci.. -Co do nd4 to samo padło jakieś 2-3 lata temu bo jakowskiuki poszedł na studia i nie miał czasu na prowadzenie sieci :) tutaj potwierdzenie że nie zostałem zbanowany na owej sieci nd4 inaczej newdiablomod.pl http://newdiablomod.pl/index.php?/user/17643-pionek-oo/ tutaj jest kontakt do h@ http://lukaszjakowski.pl/#kontakt -Co do deagle poproszę Nesty o napisanie do h@ Tiger_pl w potwierdzeniu że nic tam nie zrobiłem zostałem tu zbanowany za bluzgi na h@ a i nick miałem ten sam co na nd4 czyli pioneK ! o.O ;) To jest ostatni mój post bo nie mam zamiaru z naiwnym dzieckiem prowadzić rozmowy :) Pozdrawiam 1. @Edit Czekam na wypowiedz Nesty Edytowane 12 Września 2015 przez First.
Labamba Opublikowano 12 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Września 2015 Tylko ciekawe, że tu piszesz inaczej a na gg pisaleś inaczej i sam pogrążasz się w swoich kłamstwach ;) decyzję zostawiam dla H@
Gofer z Dzemorem Opublikowano 12 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Września 2015 Hahahhaahahahahhaha, oj Firścik kochanie, jak ja Cię uwielbiam. Tak jak pisał Labamba, uważajcie na niego i najlepiej dajcie bana, rozjebał 2 fora jak sam pisał + serwer diablo na naszym, a teraz się chłopiec broni :( Wstawiłbym ss'y co pisał na sb na forum naszym ale za dużo szukania.
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 12 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Września 2015 Jak chcecie rozmawiać o innych sieciach i sprawach z innych forów to PW albo na tamte fora, a nie tu robicie syf.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 12 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Września 2015 Temat Zamykam, i odsyłam na PW do Właściciela w celu podania ew. dowodów obciążających oraz ew. tłumaczenia.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 12 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Września 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Właściciel GET Opublikowano 13 Września 2015 Właściciel Opublikowano 13 Września 2015 Sprawa jest prosta: co mnie obchodzą Wasze prywatne przepychanki i bawienie się w niszczenie? Nawet, jeśli ten człowiek to zrobił, to dlaczego nie podasz Go do sądu, tylko wypisujesz tematy, nie podając absolutnie żadnego dowodu w 1 poście? I jak tu Cię poważnie potraktować? Następna kwestia to taka, iż ten człowiek może wydać 1000 PLN na netboty, robić co chce, niszczyć, ale tego praktycznie nie zrobi. Poradzimy sobie z każdym przypadkiem - 5 letnie doświadczenie, niebawem 6 robi swoje. Jeśli będzie walił w serwery to dostanie pismo od operatorów + ATMAN / BH. A FTP mu nic nie da: większość pluginów zabezpieczona przed włamami, a ponadto kopie zapasowe dostępne w panelu Pukawki, które miałem okazję testować. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi