Skocz do zawartości

Wylaczenie DMG Notice

Carveel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje wyłączenie plugina który wyświetlana informacje za ile się trafiło gracza.

Psuje to rozgrywkę ktoś rzuci he i wie ile osób jest na danej pozycji (mniej więcej) równie dobrze działa to także jak wh, skanujesz wszędzie widziałeś dmg i wychylasz się z prefire.

Pluginy takiego typu to bardziej na 4fun ale na ffa raczej nie.

Opublikowano

Potwierdzam!

Graczom, którzy chcą pograć na standardowym ONLY DD2 robi się przykro z tego powodu, że nie mogą spędzić czasu na serwerze w miły sposób bez milionów zbędnych pluginów, które są obecnie na topie. Bez bulletdmg zostałaby zachowana tradycja, od razu byłoby lepiej. :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przemyślimy to.

Opublikowano

Wg. Mnie im więcej tym lepiej ale bez przesady też, żeby coś się działo a nie żeby była posucha, Mi to nie przeszkadza. Najważniejsza jest dobra zabawa i komunikacja. ;)

Opublikowano

Nikomu to nie przeszkadzało ponieważ nikt nie wie jaki to jest wilki minus kiedy dostanie się he na bs'a albo gdzieś.

Opublikowano

Nigdy nie widziałem i nie słyszałem o tym żeby ktoś się na to skarżył. Może za bardzo pomaga ten dmg ale kiedy przychodzi nowy gracz to szybko nauczy się strzelać ;) Po za tym jest fajna zabawa, a to się liczy prawda? ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja nigdy na to nie zwracałem uwagi.

Bardzo pomaga, dlatego gracze się nie skarżą. Jakby się bliżej przyjrzeć to jest duże ułatwienie.

Opublikowano

Zdarzało mi się pogrywać na dd2, nigdy specjalnie mi to nie przeszkadzało a patrząc na frekwencje to i innym nie wadzi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności