BBC Opublikowano 9 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Września 2015 -Granie "na tempo" nie będzie już tak efektywne. Nie da rady już robić sprintów przez całe boisko, nawet z tymi wolniejszymi obrońcami, gdy my mamy Ronaldo, czy Messiego. -Ważną rzeczą prawdopodobnie stanie się fizyczność zawodników, ich ustawianie się i odbiory piłki. Już nie będzie tak, że Valbuena, czy Insignie przepchnie Pogbę, czy Cahilla. -Poprawiono grę bramkarzy. Teraz widać, że goalkeeper się rzuca, broni strzały z daleka, z bliska, czy główki. -Jeżeli chodzi o główki, to będą one ważną częścią podczas ataków. -Zmniejszy się za to rola strzałów zza pola karnego. Piłka nie ma już takiej paraboli, że z 45. metra wpadnie za kołnierz bramkarzowi. -W moim odczuciu zwiększył się czas, w którym zawodnicy reagują na nasze komendy. To na pewno zmniejszy ilość odbiorów, czy celnych wślizgów i zmusi nas do lepszego ustawiania się zawodnikami, czy zwiększenia pressingu. Jako gracz, który zawsze notował sporo odbiorów dało się odczuć, że może się to zmienić. A jak u was ?:)
naXe Opublikowano 9 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Września 2015 U mnie to laptop się zawiesił przy odpaleniu, a minimalne wymagania spełnia :D
BBC Opublikowano 9 Września 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Września 2015 masz wersję 32 bitową systemu? Jeżeli tak, przy odpalaniu włączają się ustawienia wstępne, zmień rozdzielczość na mniejszą :)
naXe Opublikowano 9 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Września 2015 Mam WIn 10 64-bitowy. Każdą grę uruchamiam w oknie, aby mieć jak najlepszą wydajność graficzną.
BBC Opublikowano 9 Września 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Września 2015 a próbowałeś "Naprawić grę" ?
naXe Opublikowano 9 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Września 2015 Nie ma takiej możliwości ;) Przy każdej próbie naprawienia, zmiany zgodności wiesza się laptop i muszę go zrestartować :/ Dziwne trochę, ponieważ FIFA 15 na najniższych detalach działa wyśmienicie, a PES 2015 działa na średnich.
BBC Opublikowano 9 Września 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Września 2015 w internecie nic nie pisze, zostaje napisać co do EA :)
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 9 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Września 2015 Ja w Fifę nie gram, ale kumple, co naparzają w fifę, mówili, że szału nie ma, monotonna i za dużo nie zmienili.
frez Opublikowano 9 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Września 2015 Ja w Fifę nie gram, ale kumple, co naparzają w fifę, mówili, że szału nie ma, monotonna i za dużo nie zmienili. Jak każda Fifa ostatnimi czasy.
BBC Opublikowano 10 Września 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Września 2015 Nie za graliście a komentujecie - typowe
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 10 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Września 2015 Nie za graliście a komentujecie - typowe Podałem komentarz graczy, co dużo w to grają :P Nawet nauczyciele od zawodowych powiedzieli, że shit. 1
BBC Opublikowano 10 Września 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Września 2015 Zagraj a stwierdzisz inaczej, zwolniono rozgrywkę więc może to nie odpowiadać niektórym osobom ;p
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi