Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
-Granie "na tempo" nie będzie już tak efektywne. Nie da rady już robić sprintów przez całe boisko, nawet z tymi wolniejszymi obrońcami, gdy my mamy Ronaldo, czy Messiego. 

-Ważną rzeczą prawdopodobnie stanie się fizyczność zawodników, ich ustawianie się i odbiory piłki. Już nie będzie tak, że Valbuena, czy Insignie przepchnie Pogbę, czy Cahilla.

-Poprawiono grę bramkarzy. Teraz widać, że goalkeeper się rzuca, broni strzały z daleka, z bliska, czy główki.

-Jeżeli chodzi o główki, to będą one ważną częścią podczas ataków.

-Zmniejszy się za to rola strzałów zza pola karnego. Piłka nie ma już takiej paraboli, że z 45. metra wpadnie za kołnierz bramkarzowi.

-W moim odczuciu zwiększył się czas, w którym zawodnicy reagują na nasze komendy. To na pewno zmniejszy ilość odbiorów, czy celnych wślizgów i zmusi nas do lepszego ustawiania się zawodnikami, czy zwiększenia pressingu. 

Jako gracz, który zawsze notował sporo odbiorów dało się odczuć, że może się to zmienić.

A jak u was ?:)

Opublikowano

U mnie to laptop się zawiesił przy odpaleniu, a minimalne wymagania spełnia :D

Opublikowano

masz wersję 32 bitową systemu?

Jeżeli tak, przy odpalaniu włączają się ustawienia wstępne, zmień  rozdzielczość na mniejszą  :) 

Opublikowano

Mam WIn 10 64-bitowy.

Każdą grę uruchamiam w oknie, aby mieć jak najlepszą wydajność graficzną.

Opublikowano

a próbowałeś "Naprawić grę" ?

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości ;) Przy każdej próbie naprawienia, zmiany zgodności wiesza się laptop i muszę go zrestartować :/

Dziwne trochę, ponieważ FIFA 15 na najniższych detalach działa wyśmienicie, a PES 2015 działa na średnich.

Opublikowano

w internecie nic nie pisze, zostaje napisać co do EA :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja w Fifę nie gram, ale kumple, co naparzają w fifę, mówili, że szału nie ma, monotonna i za dużo nie zmienili. 

Opublikowano

Ja w Fifę nie gram, ale kumple, co naparzają w fifę, mówili, że szału nie ma, monotonna i za dużo nie zmienili. 

Jak każda Fifa ostatnimi czasy.

Opublikowano

Nie za graliście a komentujecie - typowe

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
Nie za graliście a komentujecie - typowe 

Podałem komentarz graczy, co dużo w to grają :P 

Nawet nauczyciele od zawodowych powiedzieli, że shit. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Zagraj a stwierdzisz inaczej, zwolniono rozgrywkę więc może to nie odpowiadać niektórym osobom ;p

• 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności