Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie - Kazuya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: Kazuya
Staż gry CS:GO: 3 miesiące, w CS'a gram od 7 lat
Staż gry na serwerze: 3 miesiące
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: chyba za TK, oczywiście nie robiłem tego z premedytacją, czasami jakiś nejd się zaplącze, skan nie wyjdzie, wiecie ocb.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAK, kilka lat temu, przez ponad rok byłem adminem na dużym serwerze CS 1.6
Znajomość komend oraz funkcji admina: nie znam komend w CS:GO, ale ogarnięcie ich nie potrwa długo, funkcji jestem świadom
Godziny w jakich grasz: 9-22, co trzeci dzień pracuję
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Może i nie mam dużego stażu. Może nie jestem znany na serwerze. Ale gdy już gram, w 80% przypadków otwieram tabele. Znam CS'a i poświęcam mu każdą chwilę. Polubiłem wasz serwer z wielu powodów. Ale chciałbym, aby w niedawno otwartym sezonie szkolno-ogórkowym, zapełnił się on nie tylko w godzinach wiczornych, ale i do południa, gdy grywam najczęśćiej i gdy najczęściej brak admina. Fakt - przede wszystkim gram mecze rankingowe, w końcu - nie oszukujmy się - jest to esensja i prawdziwy duch CS'a. Ale nie zawsze znajdzie się piątka śmiałków gotowa podjąć to wyzwanie. W takich chwilach warto poćwiczyć grę na serwerach takich jak Fragujemy TP, w celu utrzymania kondycji i jasności umysłu potrzebnych do nabijania coraz to wyższych rang i wygrawania 1vs5. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Oczywiście nie mam już 15 i lat i odmowa w żaden sposó nie wpłynie na moją grę na serwerze, ani relacje z innymi użytkownikami, jednakże czuję, że mogę się wam przydać :)
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:29529965

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kazuya a jednak widzę twoje podanie :) hmm raczej na serwerze już cię znamy ,osobiście nie miałem z tobą jakiś problemów, masz kulturę i szacunek do innych,nie stwarzasz niepotrzebnych i konfliktowych rozmów. Do tego pełniłeś funkcję admina więc wychwycenie osoby na dopalaczach nie będzie dla ciebie problemem, jestem na TAK a te twoje 80% to chyba jak mnie nie ma na serwerze :D                                  

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Pełnienie tej funkcji wiąże się również z kontrolowaniem sytuacji na forum. Widywałem Cię na serwerze, byłeś bezkonfliktową osobą. Uważam, że mógłbyś zasilić szeregi administracji TP.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Odrzucam. 

Doszły mnie słuchy że nie za bardzo Ci na tym zależy więc zdecydowałem odrzucić. 

Drugą kwestią jest za mało osób wypowiedziało się w Twoim podaniu.

Pozdrawiam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności