LoKo Opublikowano 5 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Witam ! Mam propozycję by do tego serwera COD MOD dodać kilka przydatnych rzeczy typu MONETY,MISJE. Już wyjaśniam co i jak. Otóż można by było wprowadzić misję typu: Misja Pierwsza: Zabij Pięć Osób ( za wypełnienie misji dostać można by było dostateczną ilość EXPA+MONET) Misja Druga itp.. Za MONETY można by było w sklepie kupywać Losowy perk czy Losowy EXP ITP.. Za MONETY Także można by było sprzedawać innym graczom perki pod komendą /sell czy /sprzedaj. MNETY można by było również otrzymać za killa (1 MONETA) za killa z HS (2 MONETY) Chyba wiecie już mniej więcej o jaki pomysł mi chodzi. Może gra stała by się przyjemniejsza i nabrała więcej Koloru :) Proszę o dokładne rozpatrzenie tej o to propozycji, Pozdrawiam :) Edytowane 5 Września 2015 przez LoKo
BBC Opublikowano 5 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 Milion razy już było że nie będą dodane: -monety; -misje; Zapewne do zamknięcia ;)
LoKo Opublikowano 5 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 Milion razy już było że nie będą dodane: -monety; -misje; Zapewne do zamknięcia ;) Nigdy o tym nie czytałem, a jakiś powód mógłbym poznać ?
BBC Opublikowano 5 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 Poczekaj na opiekuna/H@ :) Jestem pewien że ta propozycja nie będzie spełniona.
LoKo Opublikowano 5 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 Ehhh, chyba powinno sie dostosowywać do głosowania danej propozycji by gracze mogli sobie odpowiedzieć i z liczbą głosów wprowadzać lub nie ..
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 5 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 Między innymi w tematach niżej powyższe kwestie były poruszane. Jak chcesz więcej to jest takie magiczne okienko z napisem WYSZUKIWANIE :) http://fragujemy.com/topic/23076-monetysprzeda%C5%BC-perkujointy/#entry116633http://fragujemy.com/topic/16231-propozycja/@editJakby gracze mieli decydować o tym co wejdzie to pewnie co chwila narzekałbyś, że serwer crashuje, przycina, laguje. Nesty doskonale wie co może wprowadzić tak aby zapewnić dobrą, płynną rozgrywkę bez żadnych niepotrzebnych błędów i ze stablinym serwerem. Po co Ci monety skoro to samo możesz kupić za $$$? Mi w ogóle jakoś nie podoba się ten pomysł z questami i monetami. Temat zamykam, a jeśli Nesty będzie coś chciał dodać to to uczyni :)
BBC Opublikowano 5 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 Według mnie takie "pierdoły" to tylko stracony czas przy ich wgrywaniu, dodatkowo obciążają serwer w pewnym sensie;)
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi