Skocz do zawartości

[KOSZ] COD,MONETY,MISJE-PROPOZYCJA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam !

Mam propozycję by do tego serwera COD MOD dodać kilka przydatnych rzeczy typu MONETY,MISJE. Już wyjaśniam co i jak.

Otóż można by było wprowadzić misję typu:

Misja Pierwsza: Zabij Pięć Osób ( za wypełnienie misji dostać można by było dostateczną ilość EXPA+MONET)

Misja Druga itp..

Za MONETY można by było w sklepie kupywać Losowy perk czy Losowy EXP ITP..

Za MONETY Także można by było sprzedawać innym graczom perki pod komendą /sell czy /sprzedaj.

MNETY można by było również otrzymać za killa (1 MONETA) za killa z HS (2 MONETY)

Chyba wiecie już mniej więcej o jaki pomysł mi chodzi. Może gra stała by się przyjemniejsza i nabrała więcej Koloru :)

Proszę o dokładne rozpatrzenie tej o to propozycji, Pozdrawiam :)

Edytowane przez LoKo
Opublikowano

Milion razy już było że nie będą dodane:

-monety;

-misje;

Zapewne do zamknięcia ;)

Opublikowano

Milion razy już było że nie będą dodane:

-monety;

-misje;

Zapewne do zamknięcia ;)

Nigdy o tym nie czytałem, a jakiś powód mógłbym poznać ?

Opublikowano

Poczekaj na opiekuna/H@ :) Jestem pewien że ta propozycja nie będzie spełniona.

Opublikowano

Ehhh, chyba powinno sie dostosowywać do głosowania danej propozycji by gracze mogli sobie odpowiedzieć i z liczbą głosów wprowadzać lub nie .. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Między innymi w tematach niżej powyższe kwestie były poruszane. Jak chcesz więcej to jest takie magiczne okienko z napisem WYSZUKIWANIE :)

http://fragujemy.com/topic/23076-monetysprzeda%C5%BC-perkujointy/#entry116633
http://fragujemy.com/topic/16231-propozycja/

@edit
Jakby gracze mieli decydować o tym co wejdzie to pewnie co chwila narzekałbyś, że serwer crashuje, przycina, laguje. Nesty doskonale wie co może wprowadzić tak aby zapewnić dobrą, płynną rozgrywkę bez żadnych niepotrzebnych błędów i ze stablinym serwerem. Po co Ci monety skoro to samo możesz kupić za $$$? Mi w ogóle jakoś nie podoba się ten pomysł z questami i monetami. Temat zamykam, a jeśli Nesty będzie coś chciał dodać to to uczyni :)

Opublikowano

Według mnie takie "pierdoły" to tylko stracony czas przy ich wgrywaniu, dodatkowo obciążają serwer w pewnym sensie;)

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności