Wygnaniec Opublikowano 2 Maja 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2012 Moja propozycja jest taka żeby 4 funa zrobić "only steam". Tutaj nie chodzi że ja tak chcem tylko mi chodzi o to że kiedy nie wejde na 4 funa to pełna tam cheatów i tylko psuje opinie fragujemy. Zanim ktoś bedzie chciał się wypowiadać to niech przejrzy "amxbans". Np wczoraj w ciagu 30 min zbanował 10 cheatów. Wiem że wszyscy chcemy żeby ktoś tam grał ale jak się zrobi serwer 4 fun na only steam to poprawi jakoś tego moda oraz lepsza gre. Co wy na to ?
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Maja 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2012 Ja jestem od dawna na tak, już od sieci DF ;) Uważam,że to dobry pomysł. Osobiście nie gram na naszym 4funie, ale amxbans wynika, że gra tam dużo cziterów, więc musi być tam cały czas admin, a wiadomo że nie jest to łatwe do wykonania... Nie dziwie się dlaczego tam cziterzy grają, bo lubią ludzi wkurwiać, ponieważ nie ma adminów a względem graczy to z powodu cziterów ;)
Zyx Opublikowano 2 Maja 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2012 Uważam,że to dobry pomysł. Osobiście nie gram na naszym 4funie, ale amxbans wynika, że gra tam dużo cziterów, więc musi być tam cały czas admin, a wiadomo że nie jest to łatwe do wykonania...
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 2 Maja 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2012 Jestem stanowczo na nie. Zmiana na "only steam" nie jest rozwiązaniem, przynajmniej na razie. Potrzeba więcej aktywnych adminów i nie będzie problemu. Jeśli serwer przejdzie na "only steam" cofnie się ( w sensie zapełnienia slotów) do czasu sprzed 3/4 miesięcy, kiedy, żeby zagrać na serwerze trzeba było poczekać, aby ktokolwiek wszedł. Beny zobacz, ile procent stałych graczy na serwerze ma steama. Jest to naprawdę mała część. Myślisz, że pozostali kupią steama, tylko dlatego, że serwer stał się "only steam"? Nie kupią steama, tylko przejdą na inną sieć, a serwer będzie pusty jak "bęben maszyny losującej przed zwolnieniem blokady".
Wygnaniec Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2012 Beny zobacz, ile procent stałych graczy na serwerze ma steama. Jest to naprawdę mała część. Myślisz, że pozostali kupią steama, tylko dlatego, że serwer stał się "only steam"? Nie kupią steama, tylko przejdą na inną sieć, a serwer będzie pusty jak "bęben maszyny losującej przed zwolnieniem blokady". No ja wiem że dużo stałych graczy gra na 4 funie ale ta wiekszość nie gra tam jak nie ma admina. Ja dopiero wchodzi jakiś admin na serwera to graja coś. Ogólnie jak nie ma tam admina to same ns graja. Dlatego dałem taka propozycje bo to jest ciagle uciążliwe. Niby mamy troche tych adminów na 4 funie ale to za mało.Kiedy tam sie nie wejdzie to jakiś cheat grać. Moim zdaniem lepiej zrobić only steam bo na to samo wyjdzie.Ja bym wolał grać z normalnymi graczami a nie z cheatmi.Jak się zrobi only steam to wtedy można 4 funa wystawić na "serwery.wiaderko".
Fatal aIm Opublikowano 2 Maja 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2012 Beny dobrze mówi zrobić serwer only steam . . zacząć go oglaszać na roznych forach itd.. (Admini od 4fun powinni być odpwiedzialni za to najbardziej) reszta powinna pomóż , z czasem by na prawdę grało dużo osób .
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 2 Maja 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2012 Również jak Marian, jeszcze nie teraz.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 2 Maja 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2012 Tak jak Marian za szybko za mało jest graczy ze steam którzy grają na serwie.
Właściciel GET Opublikowano 2 Maja 2012 Właściciel Opublikowano 2 Maja 2012 Za mało graczy, żeby było to STEAM.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 2 Maja 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2012 Za mało graczy, żeby było to STEAM. Tak samo. Ja pamiętam za czasów DF'a już miałem taki pomysł, ale jednak to się okazuje bezcelowe. Pamiętam zrobiliśmy z nestym na df'ie 4funa na steam testowo i grało może kilku graczy. Jakby było więcej stałych i zaangażowanych osób, które posiadają steam to może tak, ale jak na razie jest to strzała w stopę jak dla nas.
Wygnaniec Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2012 Wiec head admin serwera jaka decyzja ?
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 3 Maja 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2012 Jestem za zmianą na steam.
B.A. Opublikowano 3 Maja 2012 Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2012 Nie jest to za dobry pomysł, bo nie wszyscy gracze nonSTEAM sa cziterami. Ja nie mam Steamu i nigdy czitowałem, bo gracze nienawidzą cziterów.Poprostu cziterzy to niedzielni gracze, ktorzy nie umieją grać.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 3 Maja 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2012 Wiec head admin serwera jaka decyzja ? Ja już wyraziłem swoje zdanie, większość administracji również jest tego zdania, więc temat zamykam. Serwer zostaje steam + non.
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 23 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 1# 4FUN at Fragujemy.com → [4FUN] Propozycje i uwagi do Pozostałe → Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi