Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Nic szczególnego. Ale i ja coś wrzucę czasem. 4 Cytuj
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 No nawet ładnie :P Jaka ranga? 1 Cytuj
Mategros Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Chciałbym tak grać. :D :D 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz szubi84 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 kiedyś się nauczysz :) na to potrzeba wiele czasu... 1 Cytuj
fantom1g Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Hahaha Nice! Ta akcja z długiej imponująca; ) 1 Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje. Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Dorzucam kolejne ;) Jeśli chodzi o range to na ten moment LEM. 2 Cytuj
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ja mam LE, ale po moim strzelaniu to powinienem być gdzieś niżej... Samemu niby wbijałem, przeważnie otwierałem tabele, ale nie czuje się na poziomie orzełka. 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Czyli co sugerujesz ? Widząc takie dema wątpisz w siebie ? Cytuj
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Tak, ogólnie nawet jak patrze na inne demka. Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Dużo jest ludzi którzy mają takie rangi, ostatnio suprime miał 4-18 gdzie cała reszta po równo ok 20-24 fragów na 15 deadów... Trenuj trenuj kolego a będziesz wielki ;-) Cytuj
pjN Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Od tego globala też jesteś lepszy pewnie. 3 lub 4 fragi zrobił na eco przeciwnika XD 1 Cytuj
Mategros Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 No no. :D 1 Cytuj
Apple_TM Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zawieszony Opublikowano 14 Sierpnia 2015 No ładnie, ale do mnie ci jeszcze brakuje xD 2 Cytuj
fantom1g Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ładna ta akcja :) Jeszcze tydzień I Global pewnie będzie 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Od tego globala też jesteś lepszy pewnie. 3 lub 4 fragi zrobił na eco przeciwnika XD Tacy to mnie rozpierdzielają HAHA ! Cytuj
Mategros Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2015 No, tacy są zajebiśći. hahaha Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Na prawdę sam mam wiele dni w których nic nie strzelam. Musze sobie robić przerwy od cs'a. Ostatnio zrobiłem kilka zmian w swoich ustawieniach i do tej pory nic nie mogę zrobić, Robie tak gówniane staty... W 1.6 to niszczyłem system tutaj nie mogę zwykłej prostej sytuacji ugrać... Co najlepsze, gram na ffa to nikt mi nie daje rady robię czystkę ! A na MM jestem gównem ;P Na dm robię po 120/20 a na MM jestem gównem mógłby mi to ktoś w jakiś sposób wytłumaczyć ? Cytuj
fantom1g Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Na prawdę sam mam wiele dni w których nic nie strzelam. Musze sobie robić przerwy od cs'a. Ostatnio zrobiłem kilka zmian w swoich ustawieniach i do tej pory nic nie mogę zrobić, Robie tak gówniane staty... W 1.6 to niszczyłem system tutaj nie mogę zwykłej prostej sytuacji ugrać... Co najlepsze, gram na ffa to nikt mi nie daje rady robię czystkę ! A na MM jestem gównem ;P Na dm robię po 120/20 a na MM jestem gównem mógłby mi to ktoś w jakiś sposób wytłumaczyć ? W 1.6 łatwiej się strzela niż w cs GO. Gram od lat w 1.6 i w cs go zawsze mi nie szło :) To chwila przyzwyczajenia. Rozrzut w cs go jest dużo inny niż w 1.6 dlatego ci nie idzie XD. Ale w cs go naprawdę ładne te akcje robisz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi