Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nic szczególnego. Ale i ja coś wrzucę czasem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

kiedyś się nauczysz :)

na to potrzeba wiele czasu...

• Właściciel
Opublikowano

Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią.

Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi.

Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty.

Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.

Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dorzucam kolejne ;)

Jeśli chodzi o range to na ten moment LEM.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja mam LE, ale po moim strzelaniu to powinienem być gdzieś niżej... Samemu niby wbijałem, przeważnie otwierałem tabele, ale nie czuje się na poziomie orzełka. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czyli co sugerujesz ? Widząc takie dema wątpisz w siebie ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dużo jest ludzi którzy mają takie rangi, ostatnio suprime miał 4-18 gdzie cała reszta po równo ok 20-24 fragów na 15 deadów... Trenuj trenuj kolego a będziesz wielki ;-)

Opublikowano

Od tego globala też jesteś lepszy pewnie. 3 lub 4 fragi zrobił na eco przeciwnika XD

raNRGJN.jpg

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Od tego globala też jesteś lepszy pewnie. 3 lub 4 fragi zrobił na eco przeciwnika XD

raNRGJN.jpg

Tacy to mnie rozpierdzielają HAHA !

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na prawdę sam mam wiele dni w których nic nie strzelam. Musze sobie robić przerwy od cs'a. Ostatnio zrobiłem kilka zmian w swoich ustawieniach i do tej pory nic nie mogę zrobić, Robie tak gówniane staty...

W 1.6 to niszczyłem system tutaj nie mogę zwykłej prostej sytuacji ugrać...

Co najlepsze, gram na ffa to nikt mi nie daje rady robię czystkę ! A na MM jestem gównem ;P

Na dm robię po 120/20 a na MM jestem gównem mógłby mi to ktoś w jakiś sposób wytłumaczyć ?

Opublikowano

Na prawdę sam mam wiele dni w których nic nie strzelam. Musze sobie robić przerwy od cs'a. Ostatnio zrobiłem kilka zmian w swoich ustawieniach i do tej pory nic nie mogę zrobić, Robie tak gówniane staty...

W 1.6 to niszczyłem system tutaj nie mogę zwykłej prostej sytuacji ugrać...

Co najlepsze, gram na ffa to nikt mi nie daje rady robię czystkę ! A na MM jestem gównem ;P

Na dm robię po 120/20 a na MM jestem gównem mógłby mi to ktoś w jakiś sposób wytłumaczyć ?

W 1.6 łatwiej się strzela niż w cs GO. Gram od lat w 1.6 i w cs go zawsze mi nie szło :) To chwila przyzwyczajenia. Rozrzut w cs go jest dużo inny niż w 1.6 dlatego ci nie idzie XD. Ale w cs go naprawdę ładne te akcje robisz