Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Gatunek: komedia Rok: 2015 Format: z napisami Produkcja: USA Reżyseria: Seth MacFarlane Plakat filmu: Opis filmu: Film "Ted 2" to kontynuacja przygód gadającego misia Teda. Za powstanie filmu odpowiada twórca pierwszej części Seth MacFarlane, który również podłoży głos pod tytułowego bohatera. W obsadzie ponadto znajdują się Mark Wahlberg, Amanda Seyfried oraz Morgan Freeman. Link do filmu: http://cda.pl/video/248306f1 2
Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Byłem na tym w kinie i się uśmiałem :D Polecam :D
MistrzWpierdolu Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Oglądałem ! Spoko !
fantom1g Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Oglądałem też to w kinie! Polecam gorąco!
Paciaciak Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi