Dohtor Bednar Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam, udało mi się znaleźć wersję cs 1.6 działającą dobrze na windows 8, do tej pory było to dla mnie dość problematyczne, ciężko było znaleźć taką, która działałaby jak trzeba. W tej natomiast problem jest taki, że nie ma rozdzielczości dostosowanej do mojego lapka. W każdej mam czarne pasy po bokach a sama gra jest kwadratowa. Jak mogę to naprawić nie zmieniając wersji cs?
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 nie trzeba ci wersji zmieniać pisałem już o tym, sam miałem takie problemy. Tu masz mój temat :) http://fragujemy.com/topic/17372-poradnik-jak-usun%C4%85%C4%87-czarne-paski-po-boku-ekranu/ 1
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę Counter Strika. -> Właściwości2. W polu element docelowy odzielasz spacją i wpisujesz własną rodzielczość np. -w 640 -h 480, -w 1280 -h 760. ITPAch Pablo, spóźniłem się 10 sekund :D
Dohtor Bednar Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Bardzo dziękuję, temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi