Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz: Skrobek/Скробэк Убийца
Staż gry Counter-Strike: 9 lat za mna
Staż gry na serwerze: od ok miesiąca gram
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: ssy tylko, oczywiście czyste
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: tak, nie na jednej sieci porządku pilnowałem
Znajomość komend oraz funkcji admina: amxxmenu od podszewki znam, wiem z czym wiąże się stanowisko admina 
Godziny w jakich grasz: w tyg od 17 do wieczora, w weekendy od rana z przerwami cały dzień
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem osobą spokojną, sumienną potrafię odróżnić skill od czitera a na serwerze COD brakuje opieki. Znam regulaminy i mam nadzieję, że będę mógł pilnować egzekwowania ich przez resztę graczy. Mam już dość tych cziterów na serwerze, cały dzień trzeba się z nimi użerać. Zacząłem już sprzątanie serwera ale łatwiej byłoby z uprawnieniami admina.  Mam mikro sprawne lecz na serwerze nikt się nie odzywa wiec nawet nie ma z kim pogadać. Posty na forum? tak jak jest w wymaganiach, mają być sensowne więc jak będę miał o czym napisać na pewno nadrobię ten pkt wymagań. Nie chcę na siłę do podania wypisywać gdzie się da

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:1629018

/nie chcę sie wypowiadać w swoim podaniu jednak Harmuś - we wzorze jest jasno napisane : Temat musi zawierać nick gracza - więc zamieściłem swój nick z gry w temacie, 

Edytowane przez Skrobek
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie zastosowałeś się do wzoru. Temat podania powinien zawierać Twój nick z gry. np Podanie - Скробэк Убийца. Szeryfów tu nie mamy, tylko adminów.

Opublikowano

Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią.

Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi.

Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty.

Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.

Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności