Kamil Faszczewski Opublikowano 12 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2015 Nick jakiego używasz: ZielaRWiek: 19Staż gry Counter-Strike: 5 LATStaż gry na serwerze: od 4 miesięcyCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Raz omyłkowo z admina winy.. a tak zebym cos przeskrobał to nie ;)Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAKZnajomość komend oraz funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: od 4 rano do 8.. pozniej 13-19 jak mam czasKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: dosc czesto gram na tym serwerze.. wiele osob narzeka( w godzinach gdy ja gram) nie ma admina ;)Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:120386072
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 12 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2015 Robimy zakłady, daje czteropak browarów, że nie dostaniesz admina. Kto da więcej?
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 12 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2015 zaraz temat będzie zamknięty :)
Właściciel GET Opublikowano 12 Lipca 2015 Właściciel Opublikowano 12 Lipca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi