Hannah Opublikowano 11 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) http://www.cda.pl/video/236957bc Bardzo dobry film o duchach, z początku troche nudnie się rozkręca ale mimo wszystko bardzo przykuło moją uwagę, ciekawy. Edit : Pomyliłem dział. Edytowane 11 Lipca 2015 przez Hannah
R1. Opublikowano 28 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2015 Szukałem jakiegoś porządnego horroru, szału ni ma dupy nie urywa ale jest ciekawy... ;)
DymsoNek Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Jak dla mnie, to tylko pierwsza część Naznaczonego lekko mnie wystraszyła. Reszta to jakaś lipa, bez ładu i składu, a ponad to zero strachu. :/
Perelka Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2015 uwazam ze jest słaby .. ale o gustach sie nie rozmawia
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 29 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi