PrezU Opublikowano 9 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam jak wchodze na serwer ciagle cos mi sie pobiera caly czas przy zmianie mapy to po pierwsze po drugie RS nie dzialaja bynajmniej mi
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 9 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2015 1. Chyba każdy tak ma teraz, bo ja też. 2. Zobacz w ustawieniach Cs'a czy nie masz nic sciszone.
Lipski1987 Opublikowano 9 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2015 Też mam takie coś że ściąga mi się bóg wie co xD i rs nie działa ale takie coś dzieje się dopiero od tygodnia , wcześniej nie bylo czegoś takiego
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 9 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2015 Zaczekamy na powrót Bossa i on się wypowie.
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi