Dubel Opublikowano 6 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam. Mam zakupionego vipa, a co za tym idzie, slota na serwer. Przy 25/25 miejsach zajetych inni gracze ze slotami moga wejsc na serwer na dodatkowym slocie, a ja musze czekac, az bedzie 24/25. czemu tak sie dzieje ?
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 6 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2015 Prawdopodobnie wchodzisz na serwer poprzez "interfejs?" counterstike - serwery, nie ważne.Żeby w sposób prawidłowy skorzystać z przywileju "Wolny slot" musisz połączyć się z serwerem przez konsole.Przycisk "~" > connect cod.fragujemy.com > enter. Wtedy Twój problem zniknie, ciesz się prawie zawsze wolnym slotem.Darmowe miejsce nie działa w chwili gdy masz serwer o statusie 26/25 - oznacza to, że w/w slot jest już wykorzystany przez innego gracza premium i siłą rzeczy musisz poczekać, ale nie na gracza premium aż się rozłączy, tylko wystarczy, że dowolny gracz utraci połączenie z serwerem, a Ty już możesz wbijać.Mam nadzieję, że zrozumiane, gdyż bardziej się już nie da.Pozdrawiam. 2
Właściciel GET Opublikowano 12 Lipca 2015 Właściciel Opublikowano 12 Lipca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi