Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.Już wcześniej miałem poruszyć ten temat  ale jakoś ,się wchodziło na server"kupując  premkę  na moda czasami nie idzie wbić na server" Od ponad roku wykupuję premkę i szrzeże powiem że wchodzę po przez connect,w  konsoli bo inaczej nie idzie wbić.Ale dzisiaj po zmianie mapy nie mogłem wbić na serva,mam premkę wykupioną na steam.I teraz moje pytanko do Administracjii  kupuję premke,vipa i nie mogę wejść na serva?"zaznaczę że łączę się przez connect "Czy tak to jest normalne?..Proszę tylko nie pisać że słabe mam łocze itd.Pozdrawiam Jaca.

Mam Klasę premium ale co z tego,jak nie można wbić na serva?.

Edytowane przez Jaca
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przecież masz powód braku możliwości wejścia podany w consoli. Serwer jest pełny :) My admini mamy tak samo przy stanie 26/25, więc jedynym problemem jest duża ilość graczy:) Przy stanie 25/25 wejdziesz normalnie przez connect, lecz przy 26/25 nie da rady. Serwer sam nie urodzi dodatkowych slotów. Chwila cierpliwości i idzie wejść.

Opublikowano

Tyle to ja wiem,tylko pytanko za co ja płacę??.Cierpliwość hmm.premka ,czy vip powinno się wbijać bez problemów.

Cieszę się że server jest full,ale skoro płacę za daną usługę,to powinienem z niej jakoś kożystać.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jaca dlatego jest jeden dodatkowy slot 25/26 dla vipówi i adminów zebys nie musiał czekać, a i tak rzadko kiedy jest 26.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wyjaśnione nie ma sensu trzymać tego tematu dłużej. 

• 2 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności