jaca Opublikowano 3 Lipca 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Witam.Już wcześniej miałem poruszyć ten temat ale jakoś ,się wchodziło na server"kupując premkę na moda czasami nie idzie wbić na server" Od ponad roku wykupuję premkę i szrzeże powiem że wchodzę po przez connect,w konsoli bo inaczej nie idzie wbić.Ale dzisiaj po zmianie mapy nie mogłem wbić na serva,mam premkę wykupioną na steam.I teraz moje pytanko do Administracjii kupuję premke,vipa i nie mogę wejść na serva?"zaznaczę że łączę się przez connect "Czy tak to jest normalne?..Proszę tylko nie pisać że słabe mam łocze itd.Pozdrawiam Jaca. Mam Klasę premium ale co z tego,jak nie można wbić na serva?. Edytowane 3 Lipca 2015 przez Jaca
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 3 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2015 Przecież masz powód braku możliwości wejścia podany w consoli. Serwer jest pełny :) My admini mamy tak samo przy stanie 26/25, więc jedynym problemem jest duża ilość graczy:) Przy stanie 25/25 wejdziesz normalnie przez connect, lecz przy 26/25 nie da rady. Serwer sam nie urodzi dodatkowych slotów. Chwila cierpliwości i idzie wejść.
jaca Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2015 Tyle to ja wiem,tylko pytanko za co ja płacę??.Cierpliwość hmm.premka ,czy vip powinno się wbijać bez problemów. Cieszę się że server jest full,ale skoro płacę za daną usługę,to powinienem z niej jakoś kożystać.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 3 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2015 Jaca dlatego jest jeden dodatkowy slot 25/26 dla vipówi i adminów zebys nie musiał czekać, a i tak rzadko kiedy jest 26.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 3 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2015 Wyjaśnione nie ma sensu trzymać tego tematu dłużej.
Właściciel GET Opublikowano 7 Września 2015 Właściciel Opublikowano 7 Września 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi