Właściciel GET Opublikowano 15 Listopada 2011 Właściciel Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam, Jak wiadomo tematem nr. 1 jest oczywiście serwer. Wiadome, że mod i praca jest tworzona w kierunku "4FUN". Miał być nie ukrywam, że w poniedziałek, ale niestety zdarzył się nieoczekiwany przypadek. Zamówienie serwera na Pukawce w wersji MAX (najlepszej), jak i LITE nie jest możliwe, ponieważ komunikat jest następujący "ZAMÓWIENIA WSTRZYMANE". Sądzę, że za dwa dni zostanie to wznowione i mam nadzieję, że nie będzie tutaj żadnych nie wiadomo jakich komentarzy. Nie jest to związane nic ze mną, muszą po prostu dokupić sprzęt. Pozdrawiam, Nestjusz Udostępniam Wam temat do rozmów, jeżeli macie jakiekolwiek pytanie odnośnie serwera róbcie to tutaj. Ew. jeżeli ktoś chce potwierdzeń moich słów, wystarczy tylko odpisać w temacie. @@ Wznowienie zamówień nastąpi po zwolnieniu się zasobów sprzętowych. Niestety nie jestem w stanie podać dokładnego terminu. Prawdopodobnie nastąpi to jeszcze w tym tygodniu. Pozdrawiam Taką odpowiedź z pukawki dostałem.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 15 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Trudno trzeba będzie poczekać dłużej zanim pogramy :/
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 15 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 To ja w tym czasie dopóki nie ma serwera proponowałbym puścić solidną reklamę, ale to w formie takiej zapowiedzi startu serwera.
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 15 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Może byśmy coś wspólnymi siłami na youtube wrzucili ? Zrobić jakiś mega porządny film ;)
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 15 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Szkoda że się przedłuży czekanie na serwer... No ale co możemy zrobić. Mi się wydaje że lepiej poczekać na serwer żeby tą reklame robić...
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 15 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Serwer będzie 20 slotowy + HLTV.
Właściciel GET Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Właściciel Opublikowano 15 Listopada 2011 Serwer będzie 20 slotowy + HLTV. Czyli 21 slotów razem. Może byśmy coś wspólnymi siłami na youtube wrzucili ? Zrobić jakiś mega porządny film ;) Hmm, wolałbym żebyście cały czas po prostu grali na tym 4FUN, potem się zakupi pewne rzeczy, o których wie Krystian i Krakers.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 17 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2011 proponowałbym puścić solidną reklamę Trzeba zrobić po jednym temacie na większych forach, np.wiaderko, cscenter. Tylko ta osoba co zakłada temat zobowiązuje się go aktualizować przez cały czas, tak jak to było na df.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 17 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2011 Jeżeli trzeba mogę się tym zajmować.
Właściciel GET Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Właściciel Opublikowano 17 Listopada 2011 Mam miłą informacje. Serwer startuje w sobotę równo o 0:00 :)
Właściciel GET Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Właściciel Opublikowano 18 Listopada 2011 193.33.176.84:27015 :)
Właściciel GET Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Właściciel Opublikowano 9 Grudnia 2011 NO-IP wprowadzone. Zobacz w dziale 4FUN.
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi