Skocz do zawartości

[KOSZ] Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam,

Jak wiadomo tematem nr. 1 jest oczywiście serwer. Wiadome, że mod i praca jest tworzona w kierunku "4FUN". Miał być nie ukrywam, że w poniedziałek, ale niestety zdarzył się nieoczekiwany przypadek.

Zamówienie serwera na Pukawce w wersji MAX (najlepszej), jak i LITE nie jest możliwe, ponieważ komunikat jest następujący "ZAMÓWIENIA WSTRZYMANE". Sądzę, że za dwa dni zostanie to wznowione i mam nadzieję, że nie będzie tutaj żadnych nie wiadomo jakich komentarzy. Nie jest to związane nic ze mną, muszą po prostu dokupić sprzęt.

Pozdrawiam,

Nestjusz

Udostępniam Wam temat do rozmów, jeżeli macie jakiekolwiek pytanie odnośnie serwera róbcie to tutaj. Ew. jeżeli ktoś chce potwierdzeń moich słów, wystarczy tylko odpisać w temacie.

@@

Wznowienie zamówień nastąpi po zwolnieniu się zasobów sprzętowych. Niestety nie jestem w stanie podać dokładnego terminu. Prawdopodobnie nastąpi to jeszcze w tym tygodniu.

Pozdrawiam

Taką odpowiedź z pukawki dostałem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Trudno trzeba będzie poczekać dłużej zanim pogramy :/

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To ja w tym czasie dopóki nie ma serwera proponowałbym puścić solidną reklamę, ale to w formie takiej zapowiedzi startu serwera.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Może byśmy coś wspólnymi siłami na youtube wrzucili ? Zrobić jakiś mega porządny film ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Szkoda że się przedłuży czekanie na serwer... No ale co możemy zrobić. Mi się wydaje że lepiej poczekać na serwer żeby tą reklame robić...

• Właściciel
Opublikowano

Serwer będzie 20 slotowy + HLTV.

Czyli 21 slotów razem.

Może byśmy coś wspólnymi siłami na youtube wrzucili ? Zrobić jakiś mega porządny film ;)

Hmm, wolałbym żebyście cały czas po prostu grali na tym 4FUN, potem się zakupi pewne rzeczy, o których wie Krystian i Krakers.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

proponowałbym puścić solidną reklamę

Trzeba zrobić po jednym temacie na większych forach, np.wiaderko, cscenter.

Tylko ta osoba co zakłada temat zobowiązuje się go aktualizować przez cały czas, tak jak to było na df.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli trzeba mogę się tym zajmować.

• 3 tygodnie później...
  • 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności