Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam nie wiedziałem gdzie to napisać,ale chciałbym się spytać, czy jest możliwość dodania odnosnika do reszty serwerów sieci Fragujemy?Tzn: gramy sobie na Team Play po chwili stwierdzamy,że byśmy chcieli pograc np: Only Awp przechodzimy do say wpisujemy!serwer/y bądź !server/y i wyświetla się lista serwerów sieci na które moze się bez problemy przełączyć. 2
Maku Opublikowano 11 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ten temat był już poruszany - z tego co się orientowałem - taka funkcja w najbliższej przyszłości się nie pojawi :)
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Szkoda;) dla graczych którzy nie wiedzą sami gdzie chcą gać by było ułatwieniem ;p No, ale ok jak był poruszany temat i decyzja zapadła to można zamknąc tematPozderki :)
Właściciel GET Opublikowano 11 Czerwca 2015 Właściciel Opublikowano 11 Czerwca 2015 Na CSGO może kiedyś powstanie, na 1.6 nigdy. 3
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dobrze wiedzieć, bo o CS:Go mi właśnie chodziło :P
Właściciel GET Opublikowano 16 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 16 Listopada 2015 Póki co odpada.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi