GumiS Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Siema Wgrywam własnego spray'a .. I nic.. Nie działa Robie wszystko zgodznie z poradnikami , przeczytałem już miliony... biore do odczytu i nic nie działa.. Na serwie ludzie mają swoje spreje więc nie ma blokady HELP ME.!
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jakim programem przerabiasz, jak nazywasz plik/pliki i gdzie wrzucasz.
GumiS Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Robie w Half Life Logo Creator , tempdecal.wad Cstrike polish ..!!!... A tak z ciekawości miałeś nick Prosiak?
Fatal aIm Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Siema Wgrywam własnego spray'a .. I nic.. Nie działa Robie wszystko zgodznie z poradnikami , przeczytałem już miliony... biore do odczytu i nic nie działa.. Na serwie ludzie mają swoje spreje więc nie ma blokady HELP ME.! Nie wiem z jakich korzystałeś poradników (możliwe że coś źle zrobiłeś ) Tutaj masz wszystko wytłumaczone krok po kroku jak powinieneś zrobić własne Logo, myślę że Teraz powinieneś sobie zrobić własny obrazek. Link: http://cs-guide.net/wlasne-logo-w-cs/ Jeśli pomogłem Daj Reputacja.
Fatal aIm Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No to w takim razie nie wiem , ten poradnik jest dobry .co według mnie jest nie możliwe abyś nie mógł zrobić Logo..
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 A tak z ciekawości miałeś nick Prosiak?Nie, nigdy. A działają ci spreje oryginalne z cs'a? Bo może nie masz binda na spreje. Daj komuś obrazek, niech ci przerobi i wyśle gotowy do wrzucania. Ja bym ci to zrobił, ale usunąłem ten program z komputera. Rozumiem, że steama masz po polsku, bo w przeciwnym razie musiałbyś wrzucić do cstrike. Ewentualnie możesz wybrać któryś ze spreji na stronie www.gamebanana.com i zobaczysz czy działa.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Niektóre serwery nie pozwalają na własne spray'e, tak dla świadomości.
GumiS Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 powN.. Pisałem już coś o tym , orginalne działają..;/
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Może najlepiej będzie tak, napisz tak jak to ty robisz - możesz ss'y wstawić ja to sprawdzę i zobaczymy w czym tkwi błąd.
GumiS Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 HLC>OPEN>AUTO SIZE>PTASZEK NA CS>ZAPISZ > TEMPDECAL.WAD> MAKE WAD> CSTRIKEPOLISH>PRZENIES>TYLKO DO ODCZYTU"
Fatal aIm Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 a wiesz że trzeba podmienić później 2 pliki tempdecal.... zrobiłeś to , bo bez tego nie będzie spraya . ?
GumiS Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jełopa ze mnie robisz ;p no pewno!!!!!
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Może dokładnie w tym tkwi problem, poczytałem na googlach i to znalazłem. Aby logo działało na serwerze muszą byc ustawione komendy: cl_allowupload 1[ cl_allowupload 1 cl_allowdownload 1 sv_sens_logos 1 sv_send_resources 1 mp_decals 300
GumiS Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Maciej dzięki za starania , lecz nie pomogło no nic.. Widzę , że nikt nie może mi pomóc Proszę o zamknięcie tematu :(.
Fatal aIm Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Tak to jest jak ktoś spraya nie umie zrobic:;pp
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Tak to jest jak ktoś spraya nie umie zrobic:;ppTen komentarz już był zbędny. Zamykam na prośbę.
Rekomendowane odpowiedzi