Tetra Hydro Cannabinol Opublikowano 8 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Nick/steam:id: Tetra Hydro CannabinolChcę zmienić klasę: KapitanNa nową klasę: Ninja`Reklama / SMS: SMS :)
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 8 Czerwca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam Wpisany tytuł? Kod sms? Konsultant wsparcia technicznego,Fragujemy.com
Tetra Hydro Cannabinol Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam Wpisany tytuł? Kod sms? Konsultant wsparcia technicznego, Fragujemy.com jak mam dac ci kod sms ?
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 8 Czerwca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Cóż, możesz wpisać tutaj, możesz wysłać na PW - tylko upewnij się, że otrzymany kod sms wpisałeś w widget płatności po jego otrzymaniu. Konsultant wsparcia technicznego,Fragujemy.com
Tetra Hydro Cannabinol Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Cóż, możesz wpisać tutaj, możesz wysłać na PW - tylko upewnij się, że otrzymany kod sms wpisałeś w widget płatności po jego otrzymaniu. Konsultant wsparcia technicznego, Fragujemy.com Ja mam w portfelu te hajsy morzesz wziąsc ?
Tetra Hydro Cannabinol Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ja mam w portfelu te hajsy morzesz wziąsc ? Ja mam w portfelu te hajsy morzesz wziąsc ? tytuł to Zmiana Klasy
Tetra Hydro Cannabinol Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2015 RTHYFFNA Zmiana Premki
Tetra Hydro Cannabinol Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam Wpisany tytuł? Kod sms? Konsultant wsparcia technicznego, Fraguje Kod : RTHYFFNA : Tytuł Zmiana Klasy
Właściciel GET Opublikowano 8 Czerwca 2015 Właściciel Opublikowano 8 Czerwca 2015 Czy Cię nie popieściło z tym spamem? Dostajesz ostrzeżenie, trochę pomyślunku... Druga sprawa, nie można odciągnąć pieniędzy z portfela, który dotyczy shop.fragujemy.com. Nie ma żadnej usługi "Tetra Hydro Cannabinol". Pozdrawiam Szef wsparcia technicznego, Fragujemy.com
Właściciel GET Opublikowano 2 Lipca 2015 Właściciel Opublikowano 2 Lipca 2015 Twój wniosek o zmianę klasy premium został odrzucony. Zapoznaj się z poniższymi zasadami. 1# Zmienić klasę PREMIUM można na dwa sposoby: -> wpłacając 1,25 (koszt SMS: 2,46) lub -> wykonując własnoręcznie 15 reklam dowolnego serwera naszej sieci 2# Jeżeli nie zastosowałeś się do wzoru, zrób to koniecznie! Wzór podany jest pod tym adresem: _kliknij_. Pamiętaj, że jakiekolwiek oszukiwanie zakończy się banem!
Rekomendowane odpowiedzi