Koeni Opublikowano 6 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Przez przypadek dodałem Cytat, więc napisze w nim "Fragowicze na was Licze !" Więc, z okazji, że jest nowy nóż "Falchion" to może dodamy go na server ? :P Miałem trochę czasu, więc poszukałem pluginu i został on zaaktualizowany i dodano do niego właśnie nowy nóż :) Co myślicie o dodaniu go ? Dałoby radę , np.: aby miały go tylko VIP'y ? Link : https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=243254 Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Koeni 4
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Szczerze? To jakoś nie jestem przekonany do nowego noża :D plus ze znalazłeś plugin. Plugin chyba spoko bo jak się nie mylę to można zmieniać kolory noża czyż nie?
Właściciel GET Opublikowano 7 Czerwca 2015 Właściciel Opublikowano 7 Czerwca 2015 Rzeczywiście, jest UPDATE. Wgram dzisiaj aktualizację na serwery :) 3
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi