Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Witam, gracze piszą o automatycznym przerzucaniu z drużyny do drużyny w celu wyrównania składu oraz szans, często jest tak że gracz przez całą mape gra tylko po jednej stronie ponieważ jest dobry i dzieje się to : koniec pierwszej połowy zamiana drużyn, wszystkich przenosi a on zostaje tam gdzie był.Więc czasami zaczyna się narzekanie na serwerze że cały czas grał po stronie ct albo tt,żeby coś z tym zrobić itp, dla mnie team balance działa bardzo dobrze i robi równe składy ale dla niektórych jest on uciążliwy.Jak by była możliwość że przy zamianie drużyn na drugą połowe wszystkich przenosi i nikogo nie zostawia to by skończył się problem graczy i powód do narzekań ;)  pozdrawiam

Edytowane przez atraX.sO
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Chodzi Ci o to by na zakończenie pierwszej połowy nikogo nie zostawiło tylko przeniosło wszystkich tak? Bo wiadomo team balance musi być i spełnia swoją pracę tak jak powinien. Nie wiem czy da się coś zmienić by na koniec połowy nikogo nie zostawiło na drugą połowę w tej samej drużynie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Admini powinni mieć dostęp do !tbmenu, bo wtedy mogliby zarządzać teamami w razie problemów.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak Damianku właśnie o to mi chodzi :)  i tak jak napisałem ja nie mam zarzutów do team balance tylko chciałem się dowiedzieć czy jest taka możliwość żeby wszystkich przenosiło przy zmianie połowy

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

@CSHT

Jeśli jest potrzeba, to mogę tak zrobić, sprawdzę kod pluginu.

A co do tematu, mogę sprawdzić z czego ten błąd wynika.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Również zauważyłem ten błąd , jak i skargi graczy. Co do propozycji CSHT, przydałoby się :).

• 10 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności