Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, gracze piszą o automatycznym przerzucaniu z drużyny do drużyny w celu wyrównania składu oraz szans, często jest tak że gracz przez całą mape gra tylko po jednej stronie ponieważ jest dobry i dzieje się to : koniec pierwszej połowy zamiana drużyn, wszystkich przenosi a on zostaje tam gdzie był.Więc czasami zaczyna się narzekanie na serwerze że cały czas grał po stronie ct albo tt,żeby coś z tym zrobić itp, dla mnie team balance działa bardzo dobrze i robi równe składy ale dla niektórych jest on uciążliwy.Jak by była możliwość że przy zamianie drużyn na drugą połowe wszystkich przenosi i nikogo nie zostawia to by skończył się problem graczy i powód do narzekań ;) pozdrawiam Edytowane 6 Czerwca 2015 przez atraX.sO 1
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Chodzi Ci o to by na zakończenie pierwszej połowy nikogo nie zostawiło tylko przeniosło wszystkich tak? Bo wiadomo team balance musi być i spełnia swoją pracę tak jak powinien. Nie wiem czy da się coś zmienić by na koniec połowy nikogo nie zostawiło na drugą połowę w tej samej drużynie. 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 6 Czerwca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Admini powinni mieć dostęp do !tbmenu, bo wtedy mogliby zarządzać teamami w razie problemów. 3
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Tak Damianku właśnie o to mi chodzi :) i tak jak napisałem ja nie mam zarzutów do team balance tylko chciałem się dowiedzieć czy jest taka możliwość żeby wszystkich przenosiło przy zmianie połowy 1
Właściciel GET Opublikowano 6 Czerwca 2015 Właściciel Opublikowano 6 Czerwca 2015 @CSHT Jeśli jest potrzeba, to mogę tak zrobić, sprawdzę kod pluginu. A co do tematu, mogę sprawdzić z czego ten błąd wynika. 3
BrokenHeart Opublikowano 6 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Również zauważyłem ten błąd , jak i skargi graczy. Co do propozycji CSHT, przydałoby się :).
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi